Pokaż wyniki od 1 do 10 z 58

Wątek: [kurczeblade]Jednak APSC można robić zdjęcia CANON50D+Canon17-55 2.8+S85

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie Odp: [kurczeblade]Jednak APSC można robić zdjęcia CANON50D+Canon17-55 2.8+S85

Pokaż zdjęcia z kościoła ...

Bywalec PLUS member Awatar Veox
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: [kurczeblade]Jednak APSC można robić zdjęcia CANON50D+Canon17-55 2.8+S85

Cytat Zamieszczone przez moritto Zobacz posta
    Ja bym wolał żeby nadal pokazywał zdjęcia z aparatu. No chyba że kościołem można ładne fotki robić.
    Studio Moments to fotograf ślubny Kraków i kamerzysta Kraków. Zapraszam na naszą stronę!

Pełne uzależnienie Awatar Eberloth

Ale to nie jest forum tylko dla wierzących. Masakra z tymi kotleciarzami. Subforum sobie załóżcie.
    Sprzęt - dekielek z przyległościami.
    Fumare humanum est!

Początki nałogu
    Miasto
    Wwa

Cytat Zamieszczone przez Eberloth Zobacz posta
    Ale to nie jest forum tylko dla wierzących. Masakra z tymi kotleciarzami. Subforum sobie załóżcie.
    Dobrze gadasz. Kotleciarze obrzydzają mi to forum. Co ciekawe w kościołach samych partaczy spotykam.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Eberloth Zobacz posta
    Ależ jest jak najbardziej: Fotografia ślubna

Cytat Zamieszczone przez Kwapiszon Zobacz posta
    Co ciekawe w kościołach samych partaczy spotykam.
    Bez generalizowania proszę .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony
    Miasto
    3miasto

Cytat Zamieszczone przez Kwapiszon Zobacz posta
    Co ciekawe w kościołach samych partaczy spotykam.
    Nieszczęścia chodzą parami... ;-)

Początki nałogu Awatar kurczeblade
    Miasto
    Wrocław

haha padłem na cycki

i co mam Ci Panie udowadniać ?

za dnia specjalnie dla Ciebie prześle zdjęcia z kościoła, krajobrazu i profesjonalnych zdjęć dla agencji modelek itp itp ...
    ale może jeśli mi się kiedyś uda, to umieszczę w swoje dłonie jakiś kościół i nim zrobię zdjęcie bylem znalazł kościół z matrycą APSC bo podobno już papież już takich nie robi

a teraz coś dla strobist...
    podobno tylko 5dmk2 nadaje się do pracy w studio i z lampami, bo ma matryce FF i w ogóle i w ogóle ...

ps.
    1 & 2 zdjęcie było robione 85 reszta 17-55 ( pierwsze studio z lampami - nie pamiętam setupu) ( drugie zdjęcie z 2lampami reporterskimi, jedna lampa przód po skosie przez parasolkę i tył lampa kontra bez modyfikatora )

3zdjęcie było robione z kolorowymi filtrami żelowymi "niebieski i czerwony" filtry nałożone na jedną lampę Metz 58 a na drugą jakieś yongnuo ( nie pamiętam nazwy )

4 zdjęcie lampa powerlux 1000ws (moc 300ws) z softboxem 35/160cm przód, a bok modelki (kontra) lampa yongnuo

dla mnie jednak ważne jest światło, nie matryca. w d... mam czy to FF czy to APSC czy to APSH i czy to czasami fizycznie analog ... WAŻNE JEST ŚWIATŁO! i zajawka ...

1

2

3

4
    Ostatnio edytowane przez kurczeblade ; 03-08-2013 o 01:31

Uzależniony Awatar trothlik

Cytat Zamieszczone przez kurczeblade Zobacz posta
    ale może jeśli mi się kiedyś uda, to umieszczę w swoje dłonie jakiś kościół i nim zrobię zdjęcie bylem znalazł kościół z matrycą APSC bo podobno już papież już takich nie robi
    Daj namiar na dilera...
    Ty tak serio? 50D faktycznie robi zdjecia?
    Ja mialem 400D i kicha ale teraz mam 5DII i jakos dziala...
    A na poważnie to i z mojego 400D+kit a nawet jaks badziewny obiektyw na "s" dawal calkiem fajny obrazek.
    Robilem slub i wesele na 400d (niezarobkowo) i to byla katastrofa. mow co chcesz ale ff daje wieksze pole manewru.
    skoro nie widzisz roznicy to nie przeplacaj ale ja ci powiem z wlasnego podworka ze roznica jest i to kolosalna...
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Uprawnienia umieszczania postów