Pokaż wyniki od 1 do 10 z 58

Wątek: [kurczeblade]Jednak APSC można robić zdjęcia CANON50D+Canon17-55 2.8+S85

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar kurczeblade
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie Odp: [kurczeblade]Jednak APSC można robić zdjęcia CANON50D+Canon17-55 2.8+S85

Salas.poki co, to z całego tutaj tematu, napisałeś najmniej potrzebne zdanie,nie zwiazane ani z tematem,ani fotkami ktore tutaj umiescilem - i z tego wynika że jesteś największym trollem który tu wpadł, napisał jakąś mało sensowną rzecz i wypadł dalej trrolowac

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez YaneC Zobacz posta
    Zastanawiam się, kurczeblade, skoro uważasz, że APSC też się da robić zdjęcia, po co Ci FF ?
    Wszedłem na giełdę i stąd mnie to zastanowilo. Backup ?
    Co do zdjęć się nie wypowiadam bo te nie w moim typie... i za bardzo plastikowe..

Wytalkowane z GT-I9100
    mialem piątkę, ale rozsypala się do tego stopnia że nie było warto serwisować. Teraz mam coraz więcej zleceń, które wymagają użycia większego iso , a wiadomo że w apsc słabo z iso powyżej 800. Kupuje 6d w najbliższym czasie, a chce mieć też coś w zapasie z FF także 5dmk2 będzie ok na drugie body, ewentualnie dokupienie do 5classica . 50d może zostanie do jakiś mniejszych zleceń ps. Przechwalam 50d bo głównie on mnie wybił wyżej, tak że obecnie robię to komercyjnie - póki co ten aparat zarobił dla mnie na dobry zestaw FF
    Ostatnio edytowane przez kurczeblade ; 16-08-2013 o 15:32

Uprawnienia umieszczania postów