Kolega zadał proste pytanie, a tutaj jak w dowcipie o cunikrimlu
W Wwie funkcjonuje Alina Ciesielska zwana Kaliną, warsztaty organizują również błyskotliwi - na początek powinno wystarczyć.
Kolega zadał proste pytanie, a tutaj jak w dowcipie o cunikrimlu
W Wwie funkcjonuje Alina Ciesielska zwana Kaliną, warsztaty organizują również błyskotliwi - na początek powinno wystarczyć.
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Faktycznie, może nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Sorry, ale ludzie są tu życzliwi i pomocni. Jakkolwiek Ty to zauważasz, tak tutaj jest.
Nikt Ci nie powie: "Słuchaj, to jest aparat. Aby włączyć..." i tak do samego końca, którego nie ma. Ilu ludzi, tyle spojrzeń na dany temat. Każdy orze jak może. Zadając konkretne pytania (nawet najprostsze uzyskasz tu odpowiedź. Pod warunkiem, że wykażesz coś własnej inicjatywy.
Temat można było pociągnąć tak: Chciałbym się nauczyć tego i tego, czy wiecie/myslicie/doradzacie, czy takie osoby/studia (konkretne przykłady) w moim rejonie (Wwa) będą w stanie sprostać moim potrzebom?
A Ty chcesz, by każdy Ci przepisał 10 książek.
Tak odbieram Twój temat. Acha, nie jestem z tamtego rejonu więc nic więcej, co wie google Ci nie podpowiem, bo poprostu nie wiem. Ale nie lubię, jak ktoś wyzywa mnie od mądrali. O cwaniakach nie wspominam, bo mi się włącza co nieco...
Mimo wszystko powodzenia!