Strona 7 z 20 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 192

Wątek: [recenzja] TOKINA 16-28/2.8 Pro FX Aspherical

Dopiero zaczyna Awatar placykumaster
    Miasto
    Łódź

Domyślnie Odp: [recenzja] TOKINA 16-28/2.8 Pro FX Aspherical

baranek tyczył się tonu wypowiedzi a nie szkła

Cytat Zamieszczone przez placykumaster Zobacz posta
    Fajne szkiełko kiedyś mocno myślałem o nim ale nigdzie nie mogłem go dostać. Dystrybucja leży więc pewnie serwis również.
    Chyba jesteś mało zorientowany w temacie bo dystrybutor jest bardzo sprawny i skutecznie odbudowuje Tokine w Polsce. Serwis prowadzi jedna z lepszych firm tego typu w południowej Polsce. Jeśli są braki z dostępnością w tym modelu to wynikają one z dużego zainteresowania. Są sklepy co to szkiełko mają w stabilnej dostępności. Co do obiektywu to może i fajny ale jakoś do mnie skutecznie nie przemawia, wolałbym kupić używany 16-35 II.
    5D MarkII i III, + szkiełka L ... i Mitros+

Miasto
    Łódź

Dobrze napisałeś dystrybutor odbudowuje Tokinę czyli dystrybucja jest rozwalona. Moja wypowiedź jest poparta wyłącznie własnymi doświadczeniami z dystrybucją i wypowiedziami dilerów tej marki. Jakiś czas potrzebowałem to szkło i dzwoniąc do wielu a w zasadzie do wszystkich wymienionych na stronie Toniny w kraju słyszałem to samo, że najbliższa dostawa może za dwa miesiące może za trzy. Pewnie serwis jak piszesz Gall świetny tylko co z tego jak części nie dopłyną na czas a szkło będzie potrzebne Żaden sklep nie ma tego szkła w stabilnej dostępności i tu wydajesz się ty mało zorientowany Gall. Dzwoniąc bezpośrednio do dystrybutora też nie dowiesz się kiedy statek dobije do portu ze szkłami.
    Ostatnio edytowane przez placykumaster ; 21-01-2014 o 14:50

Dobrze napisałeś dystrybutor odbudowuje Tokinę czyli dystrybucja jest rozwalona. Moja wypowiedź jest poparta wyłącznie własnymi doświadczeniami z dystrybucją i wypowiedziami dilerów tej marki. Jakiś czas potrzebowałem to szkło i dzwoniąc do wielu a w zasadzie do wszystkich dystrybutorów w kraju słyszałem to samo, że najbliższa dostawa może za dwa miesiące może za trzy. Pewnie serwis jak piszesz Gall świetny tylko co z tego jak części nie dopłyną na czas a szkło będzie potrzebne Żaden sklep nie ma tego szkła w stabilnej dostępności i tu wydajesz się ty mało zorientowany Gall. Dzwoniąc bezpośrednio do dystrybutora też nie dowiesz się kiedy statek dobije do portu ze szkłami.
    no to teraz pojechałeś, hehe zaraz ktoś tu zabierze głos

Żaden sklep nie ma tego szkła w stabilnej dostępności i tu wydajesz się ty mało zorientowany Gall
    a ile sztuk potrzebujesz na tę chwile takiego obiektywu ? Rozumiem , że z mocowanie do canona ? Proszę bardzo, możesz nawet wybrać "lepszy" egzemplarz:
    Tokina 16-28mm f/2.8 AT-X 16-28mm PRO FX (Canon) - Notopstryk.pl
    ----------------------------------
    EOS 6D + S35mm/1.4

Miasto
    Łódź

tak tak już do mnie dzwonili z notopstryk.pl, że już mają Dokładnie w dzień dostawy odezwało się do mnie wielu sprzedawców Pewnie sami byli zaskoczeni jakieś cztery miesiące od zapytania o dostępność.

No tak tylko na chwilę obecną jest dystrybutor, jest dostępność i jedynie czasami
    trzeba zaczekać na następną dostawę ( 4 miesiące to przesadziłeś ) Analogicznie jest u każdego canona nikona
    czy brrr... sony. Jeśli wchodzisz w temat takiej np. Tokiny ciężko ogarnąć, który obiektyw
    będzie cieszył się największym zainteresowaniem.
    ----------------------------------
    EOS 6D + S35mm/1.4

tak tak już do mnie dzwonili z notopstryk.pl, że już mają Dokładnie w dzień dostawy odezwało się do mnie wielu sprzedawców Pewnie sami byli zaskoczeni jakieś cztery miesiące od zapytania o dostępność.
    pozostań w pokoju ze swoimi przemyśleniami ...

Miasto
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez Gall_Anonimowy Zobacz posta
    pozostań w pokoju ze swoimi przemyśleniami ...
    Gall nie kąsaj nie jesteś anonimowy

Gall nie kąsaj nie jesteś anonimowy
    ale Tokina nie jest powodem aby kąsać, tak mi jakoś wyszło ...

Strona 7 z 20 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów