Ja też nie totografuję portretowo, ale 28 -OK ,a jak by to wygladało w kolorze ?
Ja też nie totografuję portretowo, ale 28 -OK ,a jak by to wygladało w kolorze ?
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
29. Tak wyglada w kolorze, moim zdaniem chyba lepiej czarno-biale ale wiadomo jak kto lubi
Dla mnie to zdjęcie jest bardzo słabe, nie ma w nim ani ekstra światła czy kolorów, w przypadku BW można skupić się na dziewczynie a nie n wszystkim dookoła. Mianowicie, zdjęcie jest krzywe, dla mnie nawet jeżeli zamierzony efekt tak kompletnie nie pasuje mi prosta linia brzegu odąca pod skosem przez cały kadry. Widziałem wiele takich zdjęć i niestety te jest daleko w tyle z powodu chociażby ilości wody w powietrzu, mamy tutaj kilka większych kropli, nie jest to cała fala wody której właśnie się oczekuje od takiego zdjęcia. Włosy wyszły bardzo nieatrakcyjnie, na próżno szukać tutaj bujnego irokeza , bardziej kilka mokrych warkoczy, nastepnym razem niech dziewczyna moczy tylko końcówkę włosów a nie ponad połowe lub całość. strzelane zza pleców przez co widać wiecej tricepsa, łopatek i poczochranch włosów jak twarzy.
Problem z tego rodzaju zdjeciami jest taki że internet aż kipi od nich, wszędzie, nie jest to nic nowego ani rewolucyjnego, tak więc jeżeli nie dodasz nic od siebie , czegoś co wyróżni twoje zdjęcie na tle innych (ponieaż jest to prosta kompozycja, dziewczyna w wodzie macha mokrymi włosami tworząc wodny irokez) zdjęcie będzie odbierane i oceniane pod kątem tego co gdzieś już się widziało i niestety to nie zaskoczy i nie wzbudzi zbyt dużo pozytywnych emocji. Na tle tego co ty pokazujesz może tak, jednakże widziałem lepsze zdjęcia w twoim wykonaniu. sorry
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
36 gdyby nie to dżewo....
36 gdyby nie to drzewo.... myślę, że drzewo jest ok.
seria z konikiem bardzo ciekawa![]()
dziewczyna z deską też bardzo na tak![]()
26 rewelacyjna sceneria![]()
Bardzo ładnie, przyjemne zdjęcia! W moje gusta trafiłeś. Możesz zdradzić jakim szkłem robiłeś zdjęcia 30.......do 36 ?