Czy w tym momencie coś sugerujesz? Bo mogę łatwo wywnioskować, że ostatnie zdanie jest ukierunkowane w moją stronę. Co do kultury, to raczej nie powinieneś mnie oceniać, nie znając tak na prawdę mnie. Każdy ma swoje gusta, jak już wcześniej wspomniałam. Owszem - jestem młodziutka i dopiero wkraczam w świat fotografii, lecz to nie powinno mnie w jakikolwiek sposób skreślać. Każdy ma swój indywidualny styl i na fotografiach przedstawia to co chcę. Ja prezentuje młode buzie, bo takie przewijają się w moim otoczeniu. Bez sensu w ogóle to co napisałeśNie mam zamiaru dalej się kłócić, gdyż temat dotyczy galerii naszego kolegi i jego prac. Modelki niepospolite, unikatowe.. a świat modelingu, to co? Każda wyglądem podobna do x osoby, a jakoś przyciągają wzrok wielu osób.
Antek - osobiście życzę Ci powodzenia, pracę masz na prawdę cudowne.
A to, że mi ktoś nie trafił w gust, nie oznacza, że jestem zaślepiona "lalkami". Każdy ma WOLNOŚĆ SŁOWA i to jest szczerość, a nie brak kultury - to są zupełnie dwie inne rzeczy. Polecam czytanie ze zrozumieniem i wyciąganie wniosków.