no świat modelingu to co? o czym Ty piszesz? Uważasz, że w świecie modelingu wszystkie są takie same ładne buźki? no chyba nie bardzo.
no świat modelingu to co? o czym Ty piszesz? Uważasz, że w świecie modelingu wszystkie są takie same ładne buźki? no chyba nie bardzo.
SONY
Tak, sugeruję, że jeszcze dużo sie musisz nauczyć i o zyciu i o fotografiiBez złości. To fakt, nie ma się co obrażać na fakty. "Jakby to jeszcze była młoda kobieta, mnie osobiście oczy bolą." - To Twoje słowa Viki. Uważasz, ze to kulturalny komentarz? Naprawdę? Nie myl proszę prawa do wolności wypowiedzi z prawem do bycia niekulturalnym człowiekiem - jak sama zauważyłaś to dwie różne sprawy.
A co gdyby ktoś patrząc na Twoją profilówkę powiedział głośno "Gdyby to jeszcze ładna dziewczyna była, mnie osobiście oczy bolą" nadal byś się upierała, że to kulturalny komentarz do fotografii? Tylko się nie bulwersuj, specjalnie użyłam tak jaskrawego przykładu, żeby uzmysłowić Ci pewne rzeczy.
A co do świata modelingu to jak się dowiesz o nim trochę więcej i poznasz go bardziej, zrozumiesz jak bardzo się teraz mylisz![]()
Ale sie tu dyskusja zrobiłaludzie
idźcie robić zdjecia
szkoda czasu na gadanie :P,
w tym tygodniu idę focić starszą Panią w wieku 50
rozmiar XXXXL
art nude, to jest kurde wyzwanie
może eeeeee udostępnie eeeeee te fotki tutaj... już się boję jakie Pani vik da komenty
.... O_o
Pkt 8 regulaminu forum
No co Ty? Po ciemku zdjęcia robić?Ciekawa jestem tych Twoich nastepnych.
R + C 50 1.8 STM + C 17-40 + C 70-200 f/4 + CDN.
https://www.facebook.com/dawidzawilafotografia
Pkt 8 regulaminu forum
Nudzilo mi się, szybkie pstryki takie tam nie oceniać P
jutro próby z mlekiem :P i czarną szybą..
Pkt 8 regulaminu forum