Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: Reportaż ślubny - proszę o opinię na temat moich przyszłych zakupów sprzętu.

Widok wątkowy

Coś już napisał

Domyślnie Odp: Reportaż ślubny - proszę o opinię na temat moich przyszłych zakupów sprzętu.

Cytat Zamieszczone przez pancernik12 Zobacz posta
    E tam chwalisz się tylko
    (niezły plan)
    Pozdrawiam
    Myślisz, że tak to zostało odebrane? Planując tak duże wydatki finansowe, chciałbym poznać opinię każdego kto pracuje na zbliżonym sprzęcie. Wiem, że podobnych tematów jest wiele jednak ciekaw jestem Waszego zdania konkretnie o tym zestawieniu

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez RAFAL_PAWLEWICZ Zobacz posta
    No więc tym bardziej nie wiem po co ten temat
    Osobiście brakuje mi tu przysłony 1.4 i stałek - ale co kto preferuje
    Rozważ np. opcję : Samyang 14mm + Canon 35 L + Canon 135 L
    W przyszłości być może skusiłbym się na C 85mm 1.8 i C 50mm 1.4 jednak ten drugi potrafi zawodzić przy dłuższej i intensywnej eksploatacji. Zdaję sobie sprawę, że światło 1.4 czy 1.8 to magia Kusi mnie również C 15mm 2.8 jednak nie można mieć wszystkiego. Chcąc zaopatrzyć się w kilka stałek, mój budżet tego nie wytrzyma Jakość obrazka z 16-35mm i nowego 24-70mm wydaje się być na prawdę dobra, a szkła są bardzo uniwersalne. O 135mm nie będę się rozpisywał bo to przecież szkło - legenda i wisienka na torcie zaproponowanego zestawu. Myślałem na modyfikacji tego zestawu i zakupie nowego 70-200 2.8 IS II ale powoli głupieję od ilości przeczytanych opinii i sugestii na temat wspomnianych obiektywów
    Ostatnio edytowane przez canon_user ; 03-07-2013 o 22:21

Uprawnienia umieszczania postów