Pokaż wyniki od 1 do 10 z 835

Wątek: Canon EOS 70D z matrycą Dual Pixel CMOS AF

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Canon EOS 70D z matrycą Dual Pixel CMOS AF

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Wydaje mi się, że jeśli ustawisz router na automatyczny wybór kanału, to będzie OK. W przeciwnym razie transmisja może odbywać się na zatłoczonym kanale i być może aparat nie nadąża z odbieraniem wszystkich ramek?
    Automatyczny kanał wyłączyłem bo tam wasnie były śmieci a tu mam kilkadziesiąt stacji sąsiadów...
    Co do przesyłania obrazów na PC po Wi-Fi, to nie używam (używam Wi-Fi do zdalnego sterowania), ale na pewno da się za pomocą EOS Utility bądź jakiejś przegladarki DLNA. I na pewno JPGi, co do RAWów nie jestem pewien.
    Próbowałem podłączyć przez EOS Utility ale nie wiem jak to zrobić i kompletnie nie wiem jak to zrobić... po prostu działam jak dziecko we mgle....

Pozdrawiam
    Lutek
    EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez Lutek Zobacz posta
    Próbowałem podłączyć przez EOS Utility ale nie wiem jak to zrobić i kompletnie nie wiem jak to zrobić... po prostu działam jak dziecko we mgle....
    Eos Utility nie używałem już szmat czasu. Pamiętam jednak, że tam jest osobny program do parowania z aparatem, który najpierw trzeba uruchomić, a potem właściwe Eos Utility. Zresztą, jakby co, zawsze jest dokumentacja

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Zresztą, jakby co, zawsze jest dokumentacja
    Tylko, ze tam opisali tak, że nie wiadomo co co chodzi...
    Jeśli nie EOS Utylity to jak, jak przegrać zdjęcia z 70D na komputer via WiFi???

POzdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Lutek ; 12-05-2015 o 13:56
    Lutek
    EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150

Uprawnienia umieszczania postów