nie mam oczekiwan wzgledem 70D, bo go raczej nie kupie, ale...
niech sie okaze ze w tej puszce swiatla maja charakterystyke taka jak w matrycach FF - w sensie, ze jak naswietlasz do prawej to tam miedzy
biela a srednia szaroscia jest potezny zapas tonalny, a nie tak jak w cropowych sensorach od razu srodek. rzecz jest do zrobienia a stanowilaby
gigantyczna roznice jakosciowa miedzy 70D a innymi puszkami cropowymi, bo nagle daloby sie poprawnie naswietlone foty przy ISO 100/200
ciagnac tonalnie za uszy i zachowac plynne przejscia... z 600D/40D/450D/30D rzecz nie do zrobienia (wymieniam matryce, ktore przerabialem,
zakladam ze inne Canon nie odstaja wyraznie)...
ze przy ISO 3200 prawdopodobnie jest papa i/lub brak detalu (zapewnie predziej "i" niz "lub")... to akurat logiczne, to jest fizyka i wyzej tylka
nie podskoczysz...
ja raczej zwalam na pogode... ale generalnie zgadzam sie
nieodmiennie sa rzeczy w puszkach, ktore odbieram jako silnie mnie ograniczajace. szybkosc (tzn. jej brak) AF w LV w 600D, szybkosc AF w ogole
w 5D mkII, brak sensownego MLU w obu. Albo tez rzeczy, ktore chcialbym miec kiedys: GPS, wifi (chocby po to, zeby puszki automatycznie synchronizowaly
czas z serwerem)... jak kiedys przyjdzie do wymiany korpusu to jak najbardziej chcialbym miec wybor lepszej puszki za mozliwie mniejsze pieniadze...