Pokaż wyniki od 1 do 10 z 835

Wątek: Canon EOS 70D z matrycą Dual Pixel CMOS AF

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar PoulN

Domyślnie Odp: Canon EOS 70D z matrycą Dual Pixel CMOS AF

Cytat Zamieszczone przez Adam71 Zobacz posta
    Ok 200 gram ( z baterią ) lżejszy od 7D więc raczej odświeżony 60D i bajery z 650D jak dotykowy ekran. Widać że brak już pomysłów co można ulepszyć.
    Nie bardzo widzę żeby coś wskazywało że będzie robił lepsze foty od 50D itp . I raczej zmiany w kierunku video idą i LV .
    Ja tak tylko tak nieśmiało przypomne, że fotografii nie wykonuje aparat lecz fotograf przy pomocy aparatu.

Cytat Zamieszczone przez _igi Zobacz posta
    W końcu będzie się można bez większych problemów bawić w video na fotograficznych szkłach.

Jaram się, definitywnie zgarnę sobie do kręcenia zestawik 70D + 24L + glidecam :-)
    Bawić to tutaj bardzo trafne określenie bo do nawet średnio zaawansowanych produkcji fimowych AF odpada nawet taki jak ten nowy w tej puszce.

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ja to chyba w ogóle dziwny jestem bo 40-tka do dzisiaj spełnia u mnie swoją rolę i jakoś nie czuję potrzeby wymieniania jej na 70D. Dla mnie ten korpus nic nie wnosi istotnego.
    Popieram
    Ja na 30`tce siedziałem 7lat, dalej go mam i nie zamierzam sie pozbywac.
    Nigdy nie przesiadłbym sie z niego na kolejego xxD AP-C, bo co by mi to dało, tzn. dzięki czemu popełniał bym lepsze fotografie? (spotu czy przyrody nie uprawiam).
    Ostatnio edytowane przez PoulN ; 09-07-2013 o 13:37

Uprawnienia umieszczania postów