Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: ofertę wykonywania zdjęć ślubnych od miejscowego fotografa

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Kosmo

Domyślnie Odp: ofertę wykonywania zdjęć ślubnych od miejscowego fotografa

U mnie w mieście ludzie latają za 200-300zł na takie zlecenia i dla mnie to masakra. Wolę zrobić jedno sam niż 10 dla kogoś za taką kasę. Nawet jak zaczynałem to zrobiłem kilka wesel za 1000-1500zł i potem mając już jakies folio ruszyłem z ceną 2500-3000 i teraz jest super. Klientów nie brakuje.
    Nie wiem jak kolega, ale dla mnie bieganie z aparatem 12h i ciągłe szukanie ujęć jest dość męczące i nie zgodzę się, że to takie nic. Łapy też zaczynają boleć i gadanie że to tylko pykanie fotek i koniec to leka przesada.

Początki nałogu
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie Odp: ofertę wykonywania zdjęć ślubnych od miejscowego fotografa

Cytat Zamieszczone przez Kosmo Zobacz posta
    Nie wiem jak kolega, ale dla mnie bieganie z aparatem 12h i ciągłe szukanie ujęć jest dość męczące i nie zgodzę się, że to takie nic.
    Wiesz, od czegoś trzeba zacząć chyba. A to akurat uważam za bardzo dobry sposób na sprawdzenie swoich umiejętności. Ryzyko niewielkie, a można sporo się nauczyć. Nie każdy jest takim geniuszem, że pierwszy ślub pstryka za 2000 :-).
    Sam chętnie bym kiedyś dołączył jako "pomocnik" na jakimś ślubie znajomych, dla samego sprawdzenia siebie, za friko :-).
    300V, 50D, S 17-50/2,8, S 70-200/2,8, czarny plecaczek, którego nie noszę ;-)

Uprawnienia umieszczania postów