nowy zenbox - baaardzo chwalony, pomoc 24/h
nowy zenbox - baaardzo chwalony, pomoc 24/h
kei.pl
Ja też polecam kei.pl - nalezy do extraklasy polskich hostingow [uzywam wieeeele lat bez problemow]
Dobrym sredniakiem jest linuxpl.com [3 lata bez problemow]
było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej
Również polecę Kei.pl - mam tam trzy hostingi od czterech lat z górką. Jedną z zalet Kei jest to, że praktycznie każdy CMS (Wordpress, Joomla! etc) działa tam bez problemu. Na Home.pl miewałem z tym problemy, ale ostatnio tego nie odczuwam. Dobrą ofertę ma również Progreso.pl (korzystam chyba szósty rok) oraz Iq.pl (kilka hostingów, również od kilku lat). Z tańszych śmiało polecę Hekko.pl, Lh.pl
Mam na blogu archiwalny post z porównaniem hostingów pod Wordpressem, wpis z roku 2007, wiele się zmieniło, ale może do czegoś się przyda :-)
Czasami trochę bloguję, ale niefotograficznie.
Czy koniecznie musi to być hosting w Polsce?
Ja mogę polecić rownież jak marcinstanczak WEBD.PL niedrogo, a bezproblemowo. Obecnie korzystam jeszcze z serwerów CAL.PL ale tam ostatnio szwankowały mi strony postawione na Joomli i Wordpressie które wykorzystują mySQL, tyle że nie wiem czy ja czegoś nie pomieszałem, bo przez 4 lata nie było problemów.
Ostatnio edytowane przez betinus ; 12-08-2013 o 21:16
sprzętu kupa... a chęci coraz mniej....![]()