300d z kitem na allegro obecnie stoja po 1900-2000zl, wszyscy trabia ze to ostatnie sztuki- lepiej kupowac teraz czy ceny jeszcze stanieja po PMA i bedzie je mozna jeszcze dostac?
pozdrawiam
300d z kitem na allegro obecnie stoja po 1900-2000zl, wszyscy trabia ze to ostatnie sztuki- lepiej kupowac teraz czy ceny jeszcze stanieja po PMA i bedzie je mozna jeszcze dostac?
pozdrawiam
Ja bardzo zachecam, przy aktualnej cenie taiej D5D, cz D50 to wielka okazja.
Czesc.Ch.
Ja moge mojego sprzedaćtylko jeszcze nie dojżałem do końca.. Jak bede sprzedawał to z dwoma bateriami, polarem hama, torbą, statywem, soczewkami makro
![]()
A ja 300D sobie zostawiłemTo moja pierwsza cyfra
Myślę, że nie ma co za długo zwlekać z kupnem. Kiedyś się skończą, a cena jest teraz bardzo fajna... Jak ja kupowałem 300D (2700 PLN, kwiecień 2005) to za jakiś tydzień był 200 zł tańszy, hehe. Wkurzyłem się trochę, ale co - może warto było czekać do teraz ?! :wink:
Ja mogę mojego sprzedać z kitem, BP + dwie baterie za 2000zł.
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy trzysetki :-)
EOS 30D / kit / Tokina 28-70 2.8 AT-X Pro SV / SIGMA 70-300 APO DG / CANON 50mm 1.8 / SPEEDLITE 430EX / EOS 500N / ZENIT
Witam
Korzystajac z poruszenia tematu pt 300d a kupno chcialbym zapytac czy istnieje szansa na kupno eos 300d czarnego w jakims sklepie na terenie Polski, moze w Warszawie sie ostały jakies czarne niedobitki o ile wogole ... .
Pozdrawiam
bonny
Dni kilka temu był w FJ w Arkadii za 2699. Zadzwoń , moze jeszcze jest...Zamieszczone przez _bonny_
300D + kit + 50/1,8 + sigma 70-300 APO DG Macro
hehe ja mam czarnego ;-) kupilem na poczatku wakacji 2005 za 2499zl na promocji w MM
EOS 300D + kit :-))
Na allegor same refurby 300d... sadze ciezko dostac cos z gwarancja.
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa