Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Na co zwrócić uwagę podczas zakupu studyjnych lamp błyskowych

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie Odp: Na co zwrócić uwagę podczas zakupu studyjnych lamp błyskowych

Cytat Zamieszczone przez frani0 Zobacz posta
    Przykładowo na co wpływa czas trwania błysku? Czy ma wpływ na plastykę obrazu?
    Czas błysku wpływa na możliwość zamrożenia ruchu, która jest mierna w tanich lampach, bo długo świecą. Statyczne sceny pstrykane z ręki również można łatwiej poruszyć przy długo świecącej lampie. Mam długo świecące lampy, to wiem .

Coś już napisał

Cytat Zamieszczone przez Kuba1 Zobacz posta
    Czas błysku wpływa na możliwość zamrożenia ruchu, która jest mierna w tanich lampach, bo długo świecą. Statyczne sceny pstrykane z ręki również można łatwiej poruszyć przy długo świecącej lampie. Mam długo świecące lampy, to wiem .
    Rozumiem, też mam wolne lampy pod tym względem, jednak mi moje udało się zintegrować z aparatem nawet na 1/8000 czy to znaczy, że jakbym miał markowe to nici z takiej szybkości?

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez frani0 Zobacz posta
    Rozumiem, też mam wolne lampy pod tym względem, jednak mi moje udało się zintegrować z aparatem nawet na 1/8000 czy to znaczy, że jakbym miał markowe to nici z takiej szybkości?
    O jakich "wolnych" lampach Ty piszesz?

Uprawnienia umieszczania postów