Właśnie przyjechał do mnie kurier z fotoksiążką. Teraz powiem o jakości wykonania. Jako, że pierwszy raz robiłem fotoksiążkę, to nie mam żadnego porównania z jakąkolwiek inną firmą. Już na pierwszy rzut oka fotoksiążka sprawia wrażenie naprawdę dobrze wykonanej. Okładka, czy raczej zdjęcie jakie dałem na okładkę, miała praktycznie identyczną kolorystykę jak na monitorze. To samo ze zdjęciami wewnątrz. Wybrałem papier błyszczący. Według mnie to była dobra decyzja. Kolory są nieprzekłamane, dokładnie takie jakie były na zdjęciach w projekcie. Papier jest bardzo dobrej jakości. Nie wiem co jeszcze mógłbym napisać. W mojej ocenie: dostawa, czas realizacji, walka o klienta i rzetelność = 10/10, fotoksiążka, czyli jakość wykonania = 9/10 (dałbym 10/10, ale tak jak mówię, nie mam żadnego porównania niestety z innymi firmami). Czyli średnio 9,5/10. Jeśli ktoś tak jak ja będzie musiał zrobić fotoksiążkę w ekstremalnie krótkim czasie i jednocześnie bez straty jakości, albo po prostu, jeśli zależy mu na porządnie wykonanej robocie, to naprawę polecam firmę nasz-album.pl.
Tyle ode mnie, dziękuję za uwagę