Pokaż wyniki od 1 do 10 z 89

Wątek: Lada dzien duza obnizka ceny 5D

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kris6000
    Witam
    Mam takie pytanie, czy kupując 5D w Polsce w opakowaniu z nalepką promocyjną, mogę się starać o zwrot tych 300 euro na konto w kraju?

Pozdrawiam
    a co mówi regulamin? [pytanie retoryczne]

Cytat Zamieszczone przez kris6000
    Konrad:
    Dziękuję, przeglądałem i jakoś nie zauważyłem Polski

Pozdrawiam
    no własnie, promocja dotyczy krajów "cywilizowanych"

Cytat Zamieszczone przez websky
    przejrzałem ten cały formularz promocyjny i wygląda na to, że możesz.
    ciekawe jak do tego doszedłeś?

6. The promotion runs in the following 15 countries: Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Luxembourg, the Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland and the United Kingdom. For the cashback to apply, the product listed in Section 2 must be purchased in either of those 15 countries.
    Ostatnio edytowane przez Tytus ; 02-03-2006 o 18:55

websky
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tytus

a kto tu mówi o kupowaniu jako osoba fizyczna???

innej możliwości nie ma, od wejścia do UE bye bye zwrocie podatku VAT na granicy...
    A kto mówi o kupowaniu na firmę? Piszemy o zakupach za granicą i możliwości, kiedy płaci się VAT, a kiedy się go nie płaci w handlu między krajami UE. Nie rozumiem, po co ten komentarz. Zwrotu VAT'u nie ma, ale jeśli kupujesz na firmę, dostajesz f-rę NETTO (bez VAT)

ciekawe jak do tego doszedłeś?

6. The promotion runs in the following 15 countries: Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Luxembourg, the Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland and the United Kingdom. For the cashback to apply, the product listed in Section 2 must be purchased in either of those 15 countries.
    Eee, zerknąłem jeszcze raz na ten formularz i piszą, że jednak trzeba dołączyć kopię rachunku bądź paragonu. W takim wypadku chyba pozostaje bezpośredni zakup w jednym z wymienionych krajów. Bo raczej kombinowanie z kopią f-ry zakupy od sprzedawcy niewiele da.

Pozdrawiam
    Konrad
    http://www.kiosk24.pl
    Ostatnio edytowane przez websky ; 02-03-2006 o 22:31

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

A kto mówi o kupowaniu na firmę? Piszemy o zakupach za granicą i możliwości, kiedy płaci się VAT, a kiedy się go nie płaci w handlu między krajami UE. Nie rozumiem, po co ten komentarz. Zwrotu VAT'u nie ma, ale jeśli kupujesz na firmę, dostajesz f-rę NETTO (bez VAT)
    z tego co pisałeś wynikało, że nie wiesz o co Czasze chodzi...odpowiedź Czachy sugeruje, że odebrał to podobnie

Eee, zerknąłem jeszcze raz na ten formularz i piszą, że jednak trzeba dołączyć kopię rachunku bądź paragonu. W takim wypadku chyba pozostaje bezpośredni zakup w jednym z wymienionych krajów. Bo raczej kombinowanie z kopią f-ry zakupy od sprzedawcy niewiele da.
    no własnie zanim porządnie zerknąłeś to już napisałeś, nie jednak a z zasady trzeba dołaczyć kilka rzeczy
    1. rachunek
    2. wycinek opakowania z kodem kreskowym
    3. wydrukowany ze strony www wypełniony formularz
    4. tu chyba niepotrzebny - kupon promocyjny (był konieczny przy tej promocji kuponowej przed świętami)

zwrot jest dokonywany także ściśle na zasadach określonych w regulaminie, co do sposobu [czek czy przelew] i wyłącznie do kraju zakupu...

websky
    Guest

Domyślnie

zwrot jest dokonywany także ściśle na zasadach określonych w regulaminie, co do sposobu [czek czy przelew] i wyłącznie do kraju zakupu...
    Proszę, przytocz mi fragment regulaminu, w którym jest napisane, że przelew dokonywany jest WYŁĄCZNIE do kraju zakupu

The promotion is valid only for consumers that are residents of a country in the EEA or Switzerland.

Pozdrawiam
    Konrad

Początki nałogu Awatar kane
    Miasto
    Tychy/Poland

Domyślnie

Proszę, przytocz mi fragment regulaminu, w którym jest napisane, że przelew dokonywany jest WYŁĄCZNIE do kraju zakupu

The promotion is valid only for consumers that are residents of a country in the EEA or Switzerland.

Pozdrawiam
    Konrad

Czyzby Obywatel Muflon wkrotce dostal kilka przelewow z cash-back'u?

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kane
    Czyzby Obywatel Muflon wkrotce dostal kilka przelewow z cash-back'u?
    Kilka - nie, przynajmniej nie jako 'obywatel Muflon'. Nie wiem jak ta nowa akcja, ale przy okazji ostatniej (20D i spolka) mozna bylo wyslac tylko jeden na osobe. "Ja jako ja" wyslalem na 580EX, a drugi przez kolege na TC 1.4x. Wspolczynnik trafien: 50% - "$$$ kolegi" juz odebralem, natomiast moje gdzies wsiaklo.

Ogolnie caly ten cashback to troche porabana impreza... na fmforums (tu zreszta tez) bylo sporo glosow o "znikajacych" zgloszeniach :-/

Uprawnienia umieszczania postów