Ja oglądam. Pojutrze brodacz wykituje :-D
nie, nie ja, tylko moja zona
prosze inny zestaw pytan
tak, ogladam
Ja oglądam. Pojutrze brodacz wykituje :-D
O obiektywach wiem prawie wszystko
nawet taki dwuwersik jakis czas temu napisalem:Zamieszczone przez marcingreen
powieść grocholi
i w glowie sie p******i
jaki brodacz? o co chodzi?Zamieszczone przez Cichy
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
No ojciec klonów umrze w poniedziałek.
Będzie ciekawie.
Kurde, czemu??Zamieszczone przez Cichy
Nie jestem na bieżącoMama mi wszystko zgrywa na VHS - oglądam z opóźnieniem
PS. Madzia też już 'poleciała'??
widze że nie trzeba oglądać tego taśmiemca :-D
wystarczy zawitać na to forum i wszystko człowiek nadgoni, lepsze niż zgrywanie ich na VHS i oglądanie z opóźnieniem![]()
40D,12-24, 18-55, 50 f/1,8; 24-105 f/4 IS, 70-200 f/4, 430EX
Pikawa mu nie wytrzyma. Kipnie w poniedziałek. Madzia już się wywinęła, w poniedziałek jeszcze będzie się chciała bzyknąć ze starym Kamila i to będą niestety jej ostatnie chwile w serialu. Siwy kopnie ją w tyłek i ze starej paczki już nie bedzie miała nikogo, z kim bedzie mogła się puścić, tak, że siłą rzeczy jej rola się skończyła :-)
Cichy, przerazasz mnieZamieszczone przez Cichy
Czyzby kolejne hobby zaraz po fotografii?
![]()
Mówisz o "M jak Miłość" czy ogólnie o tego typu produkcjach filmowych?Zamieszczone przez Nemeo
"Tylko mnie kochaj" po trzech tygodniach wyświetlania zobaczyło jakieś 800tyś ludzi.
"Komornika", który porusza sprawy społeczne zaledwie 150tyś.
Więc doskonale wychodzi na wierzch to, na co w dzisiejszej Polsce jest zapotrzebowanie. W Polsce, gdzie władza centralna, nadająca ton naszemu życiu, jest zbieraniną najgorszych ludzi jacy wogóle mogli tam trafić.
Zapotrzebowanie na marzenia czy bardziej na rzeczywistość??
Na fałszywe marzenia. Ludzie na to chodzą, tak jak chodzą na amerykańskie filmy akcji. Natomiast kino społeczne nie cieszy się wcale takim powodzeniem, jak mogło by się wydawać.
Dlaczego?
Bo widz za bardzo nie che się identyfikować z rzeczywistością. Ona mu doskwiera na co dzień, ma z nią mnóstwo problemów, a obejrzenie filmu o społecznej wymowie tych problemów nie rozwiąże. Co najwyżej może przynieść jakąś ulgę, że ktoś w ogóle o tym mówi, ale nic pozatym.
Zamieszczone przez Raf_1975
Poważnie??Zamieszczone przez Cichy
Tak daleko zaszła z tym starym??
W sumie, w "Młodych Wilkach" fajna dupencja z niej była...