A ja w ramach "alternatywy" wobec książki i sieci czasem (z piwkiem w ręku)obejrzę TV (jak na polskich wersjach Discovery, NG, Planet gniotą po raz "pindziesiąty" to samo). I zdarza mi się "M jak Love"
![]()
nie, nie ja, tylko moja zona
prosze inny zestaw pytan
tak, ogladam
A ja w ramach "alternatywy" wobec książki i sieci czasem (z piwkiem w ręku)obejrzę TV (jak na polskich wersjach Discovery, NG, Planet gniotą po raz "pindziesiąty" to samo). I zdarza mi się "M jak Love"
![]()
Gawryl nie wywoluj Wilka z lasuZamieszczone przez gawryl
Jestem pewien, ze to nie byl HazanZamieszczone przez gawryl
![]()
Ostatnio edytowane przez Drozdi ; 01-03-2006 o 11:59
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
czyli widac, ze mamy uczuciowe zony(9/34), odwaznych forumowiczow, ktorzy nie boja przyznac sie do faktu posiadania TV i ogladania seriali (6/34) oraz az 19 (z 34!) osob, ktore albo nie lubia tego serialu, albo sa niezainteresowane tematem.
wniskuje wiec, ze nawet tak bzdurny topic i ankieta miala calkiem spora frekwencje, czyli userzy lubia zagladac w dziwne dosc watki - uklon w strone Drozdiego (ktorego pozdrawiam, a Wilkow sie nie boje - nawet takich, co wygladaja jak Chuck)
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
Oooooooo to jestem mile zaskoczonyZamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
Wiedzialem, ze mogly to zrobic tylko 2 osoby. Hazan lub odpowiedz nasuwajaca sie od razu, po przeczytaniu regulaminu: "...Moderatorzy nie mają prawa zmieniać decyzji innych moderatorów..." :wink:
Co do zacytowanego przeze mnie regulaminu, to uwazam, ze powinien brzmiec on o tak:
"... Moderatorzy mają prawa zmieniać decyzje innego moderatora w przypadkach kiedy to moderator zapomina o tym, ze jest moderatorem..."
P.S.
;-)
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
W kwestii formalnej: Hazan nie jest moderatorem :-P
Jeśli któryś moderator pisze posty występując jako zwykły użytkownik forum, to jak najbardziej podlega moderacji. Zdażało się nawet, że takie posty były kasowaneZamieszczone przez Drozdi
![]()
tak ogladam, ogladam pasyjnie, zaluje ze nie leci to piec dni w tygodniu jak "na wspolnej", po prostu nie moge sie doczekac...
a na powaznie, to uwazam to za bezproduktywne, nie ogladam, ale ten serial ma jeden plus, scenariusz. Z calej masy bezimiennych telenowel, w tej nie zdazaja si takie zapychacze jak "z czym chcesz kanapki ? z serem czy z szynka ? no pospiesz sie bo nie zdazysz do szkoly!" takie do niczego nie prowadzace dialogi sa juz nagminne w tanszych produkcjach, wysokiej klasy nowela, ale nie ogladam...
pozdro
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
A tak dodam jeszcze - z przyjemnością czasem obejrzę "Na dobre i na złe" i coś tam tarara![]()
Proponuje napisać scenariusz filmu "L jak eLka"![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II