Ja nie napiszę - lenistwo RULES![]()
![]()
nie, nie ja, tylko moja zona
prosze inny zestaw pytan
tak, ogladam
Tak się składa, że naród kocha takie seriale. Kocha także filmy "Nigdy w życiu", "Ja wam pokażę" i tego typu produkcje.
Sprawa, jest prosta. Filmy są łatwe w odbiorze, pełno w nich szczęścia, miłości, życie jest kolorowe, wszystko jest łatwiejsze, nie trzeba za dużo myśleć by coś zrozumieć... i to w tym chodzi.
Stąd te rekordy popularności.
Jak to określiło AntyRadio: "coś w tym g*wnie musi być"
Wybierając się na taki film, przeciętny Kowalski czy Kowalska, może zapomnieć o świecie, o tym co się w Polsce dzieje, o tym, że politycy to kretyni, o tym, że Rydzyk trzyma rząd w garści, o tym, że w pracy ujnia, że wypłata nie ta, że zupa za słona, że nie ma za co remont zrobić...
I tak się to kręci...
to ja juz wole drogi Marcinie usiasc w domu i samemu pokolorowac moja rzeczywistosc na zdjeciach"skraplanie" zeb smutny pan mial zadowolona mine, nasycenie kolorow w gore zeby swiat, no moze nie rozowy ale pozytywny byl, rozmycie gaussowskie zeby wszystko co zle zostalo "out of focus", moze jeszcze healing brush zeby Pani nie miala tylu zmarszczek a pan nie mial piegow, i juz mamy komercyjna wersje zycia na pokaz. Podawac na zimno najlepiej z zapojka i zagryzka
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Jak już to XXXXXXX*
Daleko Ci jeszcze (Marcinie Drogi) do Makiawellego ale... Nie żebym kpił ale wiesz, to ten wiek
* ocenzurowano, mlodzi czytaja![]()
Jak bardzo trzeba się nudzić, żeby patrzeć na taki szajs ?
Na "Nigdy w Życiu" laska mnie wyciągnęła, ale reszty nie oglądałem
No może "M jak..." raz na ruski rok 8)
BTW, mówiłem ogólnie - nie o sobie...
W w-wie nie mam nawet TV, a cały wolny czas zabierają mi jakieś fora
Zamieszczone przez Raf_1975
Spoko, spokoZamieszczone przez marcingreen
Wczaraj za dużo piwka było... A wywód w sumie wporzo
![]()
A tego to nie ocenzuruje Cenzor?Zamieszczone przez marcingreen
Oj widze tu jakąś tendencyjność
![]()
A z tym Machiavelli'm to taki żarcik był![]()
Nie, bo z tego co mi wiadomo takie słowo nie istnieje w słowniku języka polskiegoZamieszczone przez Raf_1975
Nic nadzwyczajnego![]()
Ocenzurowalem po Makakowemu... kiedys na koncercie uczyl publicznosc ze nie wolno publicznie brzydko mowic i zamiast "wypi*lac" powinni krzyczec "wyjerdalac"
(do niego krzyczeli bo czytal bardzo dluga liste sponsorow
, kto bywa na warszawskich juwenaliach na dziedzincu UW ten zna akcje)