Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: 16-35 zamiast.. - wymiana sprzętu

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: 16-35 zamiast.. - wymiana sprzętu

"jan pawlak" - Twój zestaw rzeczywiście wygląda idealnie i rozsądnie.
    co do 50d - będę musiał chyba go sprzedać w zestawie z 10-22. tylko jeszcze nie wiem jak sobie poradzę z 70-200 na pełnej klatce
    przy sporcie - jeżeli konwenter gasi światło - to rzeczywiście jest problem - ale w 5d3 można poszaleć z ISO.
    ponad to 70-200 IS 4.0 z 50d - nie do końca zadawalała mnie jakość zdjęć , natomiast w 5d3 - jest kolosalna różnica w jakości zdjęć,
    ale problem z odległością - zawsze coś

Pełne uzależnienie Awatar jan pawlak

Domyślnie Odp: 16-35 zamiast.. - wymiana sprzętu

Cytat Zamieszczone przez mark3 Zobacz posta
    "jan pawlak" - Twój zestaw rzeczywiście wygląda idealnie i rozsądnie.
    co do 50d - będę musiał chyba go sprzedać w zestawie z 10-22. tylko jeszcze nie wiem jak sobie poradzę z 70-200 na pełnej klatce
    przy sporcie - jeżeli konwenter gasi światło - to rzeczywiście jest problem - ale w 5d3 można poszaleć z ISO.
    ponad to 70-200 IS 4.0 z 50d - nie do końca zadawalała mnie jakość zdjęć , natomiast w 5d3 - jest kolosalna różnica w jakości zdjęć,
    ale problem z odległością - zawsze coś
    Wszystko zależy od tego jak duże wydruki potrzebujesz, przy ekranie w ogóle nie ma sprawy..

Przy 50D, obraz z 200mm masz na matrycy 4752 x 3186 pikseli co przy wydruku na drukarce 254ppi daje rozmiar 47cm x 32cm
    Przy 5D3, będziesz musiał wykadrować, do tego samego pola obrazu, z rozmiaru matrycy 5760 x 3840 do rozmiaru 3600 x 2000 co na tej samej drukarce da Ci wydruk 36cm x 20cm.

Jeśli masz wydruki mniejsze, nie ma sprawy, jeśli większe to tylko dobre programy, np. PhotoZoom

jp

Uprawnienia umieszczania postów