Cytat Zamieszczone przez piterr83 Zobacz posta
BeatX twoja zdjęcia też jakoś nie są wysokich lotów a widzę ze jesteś na forum od 2007 r. więc nie wymagaj ode mnie zdjęć profesjonalnych. I nie chodzi tutaj o jakieś mega wypasione. Ten kadr i wiele inyych był wykonywany na spacerze i nie było to jakieś mega wielkie pozowanie. Sporo ludzi lubi naturalne foty. Zdjęcia przedstawiają osobowość mojej dziewczyny, szczęśliwej młodej dziewczyny a nie jakieś mega puste pozowanie na których dziewczyny są ale jakby były gdzieś indziej
Tutaj nie chodzi o adorację Twojej dziewczyny, naturalność foty, czy zdjęcie zdobyło WPP tylko o wykorzystanie potencjału obiektywu (bokeh, kolory, ostrość na pełnej dzurze).

Cytat Zamieszczone przez McLaren Zobacz posta
Ja niestety nie widzę tej mocy, czego bym nie mógł osiągnąć obiektywem 70-200/2.8L IS, no ale może za mało z tym obiektywem miałem do czynienia.
Siedziałem kiedyś w lesie 24h z tymi dwoma szkłami i jak lubię 70-200 za wygodę i obrazek to 135L wywołuje moje uwielbienie. I przede wszystkim po 135L łapy nie odpadają po kilku godzinach trzymania szkła