ja narazie studiujępotem się zobaczy
![]()
wąż zaczyna się na barku, ogon konczy się na wierzchniej storny dłoni, koszula z długim rękawem załatwia widok weża latemZamieszczone przez marcingreen
wojsko zmieniło podejscie do tego rodzaju sztuki
Are you brave enough?
To może opowiem historię jak mój kolega otrzymał kategorię D. Dawno go nie widziałem ale w tamtym okresie był niesłychanie chudy i miał około 195cm wzrostu. Z racji swojej aparycji i długich włosów miał ksywe "apacz". Gdy stawił się na komisji jeden z lekarzy skierował do niego fundamentalne pytanie: "od kiedy bierzesz narkotyki?" on na to że nie bierze i nigdy nie brał co zresztą było zgodne z prawdą. Lekarz i tak nie uwierzył i przyznali mu kategorię D. Sam otrzymałem kategorię A i do wojska ostatecznie nie trafiłem ale to inna historia![]()
Byl taki dokument, "Kawaleria powietrzna". Pewnie o to Ci chodzi, pokazywali kupe debili i niedorozwojow. Gdyby wojsko naprawde moglo byc przygoda... ale co to za przygoda jak naokolo ludzie jak z poprawczaka, ja dziekuje, postoje.Zamieszczone przez marcingreen
Ostatnio edytowane przez fredi ; 01-03-2006 o 17:34
ponoć też dobrym sposobem jest, spędzenie nocy przed 'wstawką' w wannie pełnej jodyny
Albo sposób na zamazańca...
hgw, może kiedyś spróbuję 8)
Kiedy byles?Zamieszczone przez snowboarder
Moze bawilismy sie w piaskownicy w tym samym czasie.
Sorry Cynig, w obliczu twojego pytania moj "zart" jest chybaZamieszczone przez CYNIG
nie na miejscu. Zdjecia pochodza z planu video "When September Ends"
Green Day, gdzie akcja jak wiadomo dzieje sie/ma sie dziac w Iraku.
Ja sam w armii nigdy nie bylem. I przepraszam, jesli cie urazilem.
NIe ma problemu
Po dwoch wizytach w tamtym raju emocje mi przeszly.
Eee... tyle to ja mialem pod koniec szkoly podstawowej ;-) Wtedy jakbym dostal propozycje to pewnie do wojska bym poszedl. Najlepiej do czolgistow. Z psem na pokladzie.Zamieszczone przez Routlaw
![]()
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
A u mnie gladko poszlo... do wojska mi sie nigdy nie chcialo a jeszcze w czasie studiow zalozylem sobie konto, pozniej zachcialo mi sie na tym koncie zalozyc kredyt odnawialny (taki ulepszony debet) no i powiedzieli w banku "uregulowana sluzba wojskowa" . Na dzien dobry na komisji dostalem A, po wizycie w banku odwolanie, rewizyta w komisji, w ciagu jednego dnia badan dostalem D za "wypadanie platka zastawki mitralnej bez szkodliwosci hemodynamicznej"
.
Do pracy potwierdze - rowniez latwiej sie dostac z uregulowana (odbyta, rezerwa) a nie odroczona sluzba.