Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 77 z 77

Wątek: Wojsko --- jak go uniknac:)

Awatar turbo
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Co do wzrostu takze dostalem paragraf do kat A. Lekarz sie oszarpal probojac wysunac miarke na odpowiednia dlugosc(a ta chyba przyrdzewiala i bynajmniej nie miala ochoty wysunac sie ponad 190cm), w koncu zapytal o wzrost i wpisal dokladnie to co powiedzialem
    Graty: NIKON, parę szkieł Zdjęcia: plfoto.com oraz galeria

Początki nałogu Awatar maro25
    Miasto
    Skawina

Domyślnie

Ja dostałem od razu A i jeszcze lekaż powiedział mi (chyba po to żebym był dumny) że jak mnie będą brać to pewnie do desantu – nie powiem żeby było mi do śmiechu ale dziadek z ojcem chwalą się tym co powiedział lekaż na każdej rodzinnej uroczystości.

A jeśli już mówimy o wojsku to czy fotograf jest potrzebny w nim ?? chodzi mi o to czy można sobie załatwić jakąś fuchę w wojsku. Bo ktoś, kto umie grać na jakimś instrumencie ma taką możliwość

Dopiero zaczyna Awatar romero
    Miasto
    Łask

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maro25
    Ja dostałem od razu A i jeszcze lekaż powiedział mi (chyba po to żebym był dumny) że jak mnie będą brać to pewnie do desantu – nie powiem żeby było mi do śmiechu ale dziadek z ojcem chwalą się tym co powiedział lekaż na każdej rodzinnej uroczystości.

A jeśli już mówimy o wojsku to czy fotograf jest potrzebny w nim ?? chodzi mi o to czy można sobie załatwić jakąś fuchę w wojsku. Bo ktoś, kto umie grać na jakimś instrumencie ma taką możliwość
    Nie wiem jak jest teraz. Przez ostatnie dwanascie lat się zmieniło. Kiedyś w każdej większej jednostce wojskowej był dział zajmujący się obsługą kulturalną czyli obsługą wszelkich uroczystości. Byli w nim ludzie zajmujący się między innymi nagłośnieniem i fotografią. Mój kolega z poboru natomiast pracował w ciemni. Wywoływał zdjęcia robione z samolotów. To była bardzo ciekawa fucha.:wink: Często piloci przynosili jakiś załącznik by zdjęcia się "nie udały"

Nie ma gwarancji na to, że będziesz fotografem w wojsku. Wojsko jest zbudowane na absurdzie i tego musisz się trzymać. Wszystko zależy od szczęścia, humoru przełożonych i starszych służbą.
    Czasem "pomaga" nazwisko, np niejaki Piasecki miał stałą fuche posypywania piachem śliskich chodników przed sztabem i bardzo sobie chwalił to zajęcie bo zwalniało go od zaprawy :-D

pozdro
    romero
    D80 + N18-55, T55-200, Sunpak PZ42X,
    300D + C18-55, C50, T80-210, S18-125 DIGIMATE III, 430ex

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez romero
    Czasem "pomaga" nazwisko, np niejaki Piasecki miał stałą fuche posypywania piachem śliskich chodników przed sztabem i bardzo sobie chwalił to zajęcie bo zwalniało go od zaprawy :-D

Hehe to mnie by posadzili w kancelarii do podbijania dokumentow 8)

Uzależniony Awatar birez
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Hehe to mnie by posadzili w kancelarii do podbijania dokumentow 8)
    W wersji optymistycznej.
    W pesymistycznej wyladowalbys w oddzialach saperskich i bys ukladal stemple w szybach gorniczych

Ja za to bym albo karczowal laski brzozowe (na te stemle dla Ciebie ) albo kamuflarze lesne robil
    - Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
    - Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !

Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez birez
    W pesymistycznej wyladowalbys w oddzialach saperskich i bys ukladal stemple w szybach gorniczych
    Za wysoki jestem... co bym ulozyl to w drodze powrotnej bym wybil spod sufitu

Uzależniony
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony
    Kurde, to może zacznę się uczyć na trąbce grać
    Zacznij - i specjalnie się nie przykładaj.Potem tylko: zagraj jak potrafisz...i masz ich z głowy!
    Przychodzi mi do głowy drugi sposób na wojsko: polubić?...

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów