Zgubuiłeś muszlę HAMA !!?? no to był balet ciesz się że nie szczkasz![]()
36 PLN z Przesyłką.....
Zgubuiłeś muszlę HAMA !!?? no to był balet ciesz się że nie szczkasz![]()
36 PLN z Przesyłką.....
A jak sie kadruje z ta duza muszla w pionie z gripem ?
Bardzo dobrze.Nabyłem ostatnio i gripa i muszle.Na początku guma z muszli może wydawać się troche twarda ale juz po paru próbach jest ok.Dla mnie rewelka.Choć zawsze lubiłem bardziej kadry pionowe(ze względu na małą puszke 350) to po podpięciu gripa i muszelki hama polubiłem i poziomZamieszczone przez McKane
![]()
Czy tam muszla na tyle odstaje od body że nie wali się nosem w lcd :-) ?Zamieszczone przez Gregor
Nie mam jakiegoś wielkiego kinola :-) ale jak sobie przypomnę lato to pamiętam że zawsze zostawiałem tłuste (np krem do opalania) plamy na lcd co mnie bardzo wkurzało...
Canon 20d + Tamron 28-75/2.8 + Canon 70-200/4L + Speedlite 550ex
Muszla sporo odstaje od body, także mniejsza szansa na kontakt nosa z lcdZamieszczone przez mirhon
![]()
A ja się dopiero dziś, po dłuższym czasie posiadania (z miesiąc) zorientowałem, że dostałem zestaw bez niej, albo zgubiłem ją i się nawet nie zorientowałem, że kiedykolwiek była (chyba mniej prawdopodobne). Zabawne, ale zarazem się zmartwiłem - pewnie sprzedawca się na mnie wypnie teraz i trzeba będzie kupić samemu.
Czy lepiej kupić taką skromną w gabarytach jak ta oryginalna, czy te bardziej dostosowane do oka? Martwi mnie sprawa kadrów pionowych, a wypowiedź gregora wprowadziła mi zamieszanie, bo nie rozumiem, w jaki sposób mała "puszka" 350D ma zachęcać do kadrów pionowych![]()
ja już czekam ponad 2 miesiące na muszlę oczną ze sklepu fotozakupy.pl (mimo, ze piszą 7-14 dni) więc niepolecam komukolwiek
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Podobno Canon tworzy centralny magazyn na Słowacji i jest straszny bałagan z akcesoriami. W dwóch sklepach sprawdzałem (w tym w centralnym serwisie) i powiedzieli mi to samo.
Kiedy będzie dobrze - nie wiadomo.
Podpinając się spytam czy ktoś wie gdzie mogę nabyć muszę do EOS-a 400D ale z korekcją dioptrii?
Mam wadę wzroku około -2 a oryginalna to max -1.6 zdaje się...
W życiu liczą się tylko chwile a ja wciąż uczę się je zatrzymywać