Wie ktoś gdzie i za ile można takową muszle kupić??![]()
Wie ktoś gdzie i za ile można takową muszle kupić??![]()
Czysta pieńdziesiątka + siakieś szkiełka.....+ LowePro Nova 1AW + Velbon DF50 + całkowity brak czasu + coś tam jeszcze
w googlach ci powiedza, albo na forum poszukaj watku o sklepach internetowych i tipach
Wszyscy gubią te muszle choleraJak juz zanabęde aparat to chyba Kropelka pójdzie w ruch
![]()
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
ja ostatnio zgubilem wszystkie muszel oczne.
do jedynki trójki i 350tki
do 350D widzialem po jakies 45zł ale kupilem do EOSa 300
jest tańsza większa. pozatym trzeba ja wcisnać na chama co jest tez zaleta bo nie wypada.
...
dzięki panowie.....![]()
Czysta pieńdziesiątka + siakieś szkiełka.....+ LowePro Nova 1AW + Velbon DF50 + całkowity brak czasu + coś tam jeszcze
a mi sie nie gubia tylko gumki odpadaja przyklejalem to teraz dla odmiany polamaly sie te male zatrzaski
juz dwie tak zalatwilem
olalem temat i dzialam bez muszelki
350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona
Polecam muszlę Hama(dużą gumę ma).Też ostatnio posiałem standardową no i nabyłem w/w.Muszelka rewela.Światło z boku nie wpada, wygodnie się kadruje.Na allegro dostaniesz.No i jak ją wepniesz to szybko nie zgubisz-mocno siedzi.Polecam
ja też polecam Hama tania i dobra ....36 PLN na Allegro
Ja kupiłem ostatnio na allegro chyba za 27 zł.Jak chcesz podam Ci namiary na gościa.
A zgubiłem muszlę podczas witania nowego roku - w pierwszy dzien roku dziekowałem Bogu że tylko muszlę![]()