nie ma na rynku obudów do dysków SATA ..... prawdopodobnie coś z kontrolerem (patenty czy coś )
nie ma na rynku obudów do dysków SATA ..... prawdopodobnie coś z kontrolerem (patenty czy coś )
http://www.lacie.com/products/product.htm?pid=10655
prosze... niestety z dyskiem
507,12 zł + C5710045 300806 Dysk LaCie F.A.Porsche, 2,5'', 40GB, FireWire & USB, 5400RPM, 2MB CACHE, zewn.
597,28 zł + C5710046 300807 Dysk LaCie F.A.Porsche, 2,5'', 60GB, FireWire & USB, 5400RPM, 8MB CACHE, zewn.
895,92 zł - C5710047 300808 Dysk LaCie F.A.Porsche, 2,5'', 100GB, FireWire & USB, 5400RPM, 8MB CACHE, zewn.
ceny z ABC Data Warszawa
od ponad roku uzywam 2x 100GB i sprawdzaja sie bardzo dobrze... polecam
Loading sig, please wait...
|||||||||||||----35%----------------
Canon EOS system
no Lacie tak to jest duża firma a nie tani chińczyk za 20$ tu można tylko guza znaleźć ....
BTW jak handlowałem kompami to takie kieszenie były bez problemu ...aluminiowe FW+USB 2,5" (rok temu ok 120 PLN)
na FW jest DROGA licencja ...
odświeżam wątek, czy dalej nikt nie znalazł kieszeni na SATA i Firewire?Zamieszczone przez '[DoMiNiQuE
planuje cos zakupić i sam nie mogę nic wyszukać.
Ja kupiłem na allegro dysk 250 GB z obudową, nie wiem jakie to ma parametry, ale przez USB jest piekielnie szybkie![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Cichy, problem w tym, ze my nie chcemy USB ;-) Na USB to ja klawiature i mysze moge podlaczyc ...ale dysk wole na FireWireZamieszczone przez Cichy
![]()
To wygląda na takie cos jak potrzebuje, ale do Polski nie wysalają z tego co widze. Trzeba poszukać gdzieś indziej, ale juz mam jakiś punkt zaczepienia. Dzięki
[quote='[DoMiNiQuE]']moze cos takiego?
- Prędkość transmisji do 480Mb/sek
daliby sobie ktoś w końcu spokój z tym dowcipemwidział ktoś kiedyś USB 2.0 śmigające więcej jak 20 MB/s???
gdyby dawało rzeczywiście 480MB/s nikt by alternatywnych sposobów przesyłu nie wymyślał...
20Dset
maj łeb...
Ted jeszzce tylko czy do Firewire czy też Firewire b bo to całkiem inne wejścia.Ja u siebie na szybko znalazłem w sklepie w którym kupuję coś takiego,z tym,że na 4 x s-ata i wyjście na usb lub firewire
http://www.dustin.se/dacsaportal/
qrcze nie wiem,jak dać Tobie bezposrednio tam linka bo tam się w nagłówku strony nic nie zmienia,więc idziesz po kolei:
lagring
-HD/CD KABINETT
i w części wyświetlonej na samym dole masz:
STARDOM EXTERN KABINETT 4XS-ATA TILL FIREWIRE/USB
Ostatnio edytowane przez Paradox ; 12-06-2006 o 22:14
EOS 50 I EF 70-200 4L I EF 17-40 4L I