Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: jaka lampa do canon 5d?

Domyślnie jaka lampa do canon 5d?

Czy mógłby mi ktoś polecić jakąś dobrą lampę do canona 5D? Jakiś tańszy zamiennik 430ex.

Coś już napisał
    Miasto
    Radomsko

Domyślnie Odp: jaka lampa do canon 5d?

a może najpierw tak trochę warto poszukać i poczytać niż zakładać znowu nowy temat... informacji jest mnóstwo.

Uzależniony Awatar poszukiwacz2006
    Miasto
    dawna stolica

Używane czterystatrzydziestki możesz wytargać w przyzwoitym stanie za ok.400 PLN. Nie potrzeba Ci nic innego.
    Pozdrawiam
    Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
    hobbystycznie - brak czasu niestety :-(

a czy ktoś ma jakieś doświadczenia z chińczykami? yongnuo? 565? 568? wyglądają identycznie jak 580x i mają dość długą gwarancję.

Początki nałogu Awatar ketras
    Miasto
    Kościan / Leszno / Poznań

Zamiennik to zamiennik,podaj kwoty jakie Cię interesują i czy sprzęt ma być nowy czy używany. Canon 580 EX to profesjonalna lampa o dużej mocy, ja zamiast brać chińczyka wolałem dozbierać do 430 EX.
    "Rób w życiu to co kochasz ! A nie spędzisz w pracy nawet jednego dnia " ### "Body to tylko początek .... Dalej zaczyna się wolność (jak i wydatki ;/) "

Pełne uzależnienie

O YN 565 i 568 jest tu dosc duzo. Ja uzywam YN568 i już bym nie kupił 580EX (mam jedną sztukę), nie mówiąc o 430EX

A czy lepiej kupić nową 568 na allegro za 800zł z gwarancją czy na ebayu za 520zł bezpośrednio od Chińczyków, czyli praktycznie bez gwarancji. Jak to jest z awaryjnością takiego sprzętu? różnica jakby nie patrzeć 300zł

Pełne uzależnienie

568 nie kupisz chyba za 520zł od Chinczyków, juan mocno stoi, a złotówka nie. Mnie się nic nie zepsuło, jak do tej pory, chociaż udało mi się kupic uszkodzoną i musiałem wymieniać

Uprawnienia umieszczania postów