Ponawiam pytanie: kto, z powyzszych chwalipiet-majsterkowiczow, zrobi mi (za drobna oplata i piwkami na zachete) wezyk do 10D ? Wystarczy zwykly ale jakis z time-lapse/timerem bylby jeszcze milszy 8)
Ponawiam pytanie: kto, z powyzszych chwalipiet-majsterkowiczow, zrobi mi (za drobna oplata i piwkami na zachete) wezyk do 10D ? Wystarczy zwykly ale jakis z time-lapse/timerem bylby jeszcze milszy 8)
Czy ten wtyk od 10D (bodajże N3 się nazywa) jest istotnie różny od wtyku T3, który obsługuje EOS 1N i serię EOS 6**?Zamieszczone przez Vitez
Zrobienie wężyka to pryszcz. Cały problem we wtyku do 10D i innych.Ponawiam pytanie: kto, z powyzszych chwalipiet-majsterkowiczow, zrobi mi (za drobna oplata i piwkami na zachete) wezyk do 10D ? Wystarczy zwykly ale jakis z time-lapse/timerem bylby jeszcze milszy
Do swoich celów robiłem przejścówkę z mickojack na tą dziwność.
Ale myślę, że ta robota nie jest warta ceny nowego oryginału.
Do obu powyzszych: linki macie na gorze tej strony watku.
a ja z kolei steruje swoim 300D za pomoca Era MDA lub jak kto woli Pocket PC - fakt zasieg IR bez szalu ale bez zbednych kabelkow wtyczek i innych komplikacji
300D ma IrDA?Zamieszczone przez Auwo
oczywiscie![]()
Nie wiedziałem. Szkoda, że 10D nie maZamieszczone przez Auwo
![]()
czyli jest chociaz jedna mala rzecz w ktorej 300D jest "do przodu"![]()
Dokładnie! Przecież to jest specjalnie tak zrobione, żeby użytkownik skazany był na to drogie urządzenie radioweZamieszczone przez Auwo
![]()