TomaszQ: mój prawie identycznie wygląda, tylko wnętrze mam inaczej rozwiązane i przycisk inny (isostat czy jakoś tak się nazywa). W środku mikrowyłączniki mam utrzymywane poprzez system zapałeki chyba najwyższa pora zalać to siliconem.
TomaszQ: mój prawie identycznie wygląda, tylko wnętrze mam inaczej rozwiązane i przycisk inny (isostat czy jakoś tak się nazywa). W środku mikrowyłączniki mam utrzymywane poprzez system zapałeki chyba najwyższa pora zalać to siliconem.
Gratuluje pomysłuAutofire też w nim masz ?
Pozdrawiam
Rudi
hehe - bardzo ladny! Tez musze dorwac starego joya od Commodore 64.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
Moze nie... ja do elektroniki mam dwie, albo nawet trzy lewe rece. Czy ktos mi zrobi taka wtyczke?Zamieszczone przez Rafalski
(zaplace za materialy, dorzuce drugie tyle za robocizne i jeszcze piwko na zachete albo i dwa
).
Więc i ja się pochwalę bo mam stereoCzyli pasuje zarówno do jednych jak i drugich Canonków
Ale jak wstawić obrazek ????
Analog i cyfra
Jaki wezyk bedzie bardziej praktyczny?
a) AF i migawka w jednym przycisku
b) AF i migawka oddzielne przyciski
AF czesto wymaga przekadrowania, wiec nie wydaje mi sie wygodne robienie tego wężem. Zazwyczaj ostrzę ręcznie i przechodzę na MF. Co do pomiaru światła, to ja mam wężyk z jednym guzikiem (bo drugi się popsuł) i krótkie nacisnięcie głównego uruchamia pomiar światła.