Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: Pierwszy Aparat Lustrzanka

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Inowrocław

Domyślnie Odp: Pierwszy Aparat Lustrzanka

Właśnie od dłuższego czasu szukam tej 50'ątki .. i niestety nic nie mogę znaleźć.. a teraz moim zdaniem jest ciekawa opcja jak za takie pieniądze, bo mamy przebieg jak na 3 lata 34 tys. klapnięć, wiec jeszcze będzie z drugie tyle (producent daje 100 tys. ale różnie to może być) co do obiektywu niestety standard mnie nie "jara" prawdopodobnie dokupię sobie Canon EF 50mm / 1:1,8 II - obiektyw standardowy (3300188228) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo wcześniej wypowiadali się koledzy z forum, najlepsza opcja , która mi się przyda to jest ta 50mm (do tych zdjęć co potrzebuje aparat).
    Co do ceny, fajny zestaw, x2 karta, grip i body, akumulatory (sam grip to chyba koło 200 zł , karty 100 zł, akumulatory to nie wiem jaka cena) to wychodzi mniej więcej 1200 zł za body.

a jeszcze zapomniałem odpowiedzieć na pytanie czy to musi być lustrzanka.
    od zawsze miałem kompakta w rękach .. byłem wiele razy fotografem w szkole , na studiach, na różnych imprezach już też byłem, koncertach i to zawsze był jakiś zwykły kompakt, chciałbym już zacząć tą swoja przygodę z fotografowaniem na poważnie

--- Kolejny post ---

Chyba że koledzy doradzili by mi jakiś inny obiektyw (do 500 zł)
    Ostatnio edytowane przez gotek ; 27-06-2013 o 16:38

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów