Kolega Tommeck podał mi namiary na kuzyna który chce sprzedać 50d, na razie żadnych szczegółów nie znam, jak będę miał jakieś foto, albo więcej info to na pewno się podzielę no i będę prosił o jakąś rade szanownych kolegów![]()
Kolega Tommeck podał mi namiary na kuzyna który chce sprzedać 50d, na razie żadnych szczegółów nie znam, jak będę miał jakieś foto, albo więcej info to na pewno się podzielę no i będę prosił o jakąś rade szanownych kolegów![]()
Witam.
Znalazłem coś takiego !![]()
CANON 50D BODY - Poznan Raty Sklep 9300 klatek (3314720807) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Z tego co już się dowiedziałem, cena można negocjować
Proszę o wypowiedzi kolegów
Pozdrawiam Bartek.
Witam szanownych kolegów.
Znalazłem na allegro taki "zestaw" Canon 50D 8GB +grip BG-E2N + 2 AKK BARDZO DOBRY (3356652251) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , co myślicie o tym, czy widać , że coś nie tak może być ? albo coś jest "za piękne?"
Prosiłbym was o wypowiedzi. Dziękuje
Pozdrawiam Bartek.
A na pewno to musi być lustrzanka?
Może lepiej poszukać w zestawie z jakimś obiektywem, bo może grip nie jest Ci od razu potrzebny?
Właśnie od dłuższego czasu szukam tej 50'ątki .. i niestety nic nie mogę znaleźć.. a teraz moim zdaniem jest ciekawa opcja jak za takie pieniądze, bo mamy przebieg jak na 3 lata 34 tys. klapnięć, wiec jeszcze będzie z drugie tyle (producent daje 100 tys. ale różnie to może być) co do obiektywu niestety standard mnie nie "jara" prawdopodobnie dokupię sobie Canon EF 50mm / 1:1,8 II - obiektyw standardowy (3300188228) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo wcześniej wypowiadali się koledzy z forum, najlepsza opcja , która mi się przyda to jest ta 50mm (do tych zdjęć co potrzebuje aparat).
Co do ceny, fajny zestaw, x2 karta, grip i body, akumulatory (sam grip to chyba koło 200 zł , karty 100 zł, akumulatory to nie wiem jaka cena) to wychodzi mniej więcej 1200 zł za body.
a jeszcze zapomniałem odpowiedzieć na pytanie czy to musi być lustrzanka.
od zawsze miałem kompakta w rękach .. byłem wiele razy fotografem w szkole , na studiach, na różnych imprezach już też byłem, koncertach i to zawsze był jakiś zwykły kompakt, chciałbym już zacząć tą swoja przygodę z fotografowaniem na poważnie
--- Kolejny post ---
Chyba że koledzy doradzili by mi jakiś inny obiektyw (do 500 zł)
Ostatnio edytowane przez gotek ; 27-06-2013 o 16:38