tego pdf nie da się czytać na kompie bo tekst jest odwrócony a jak wciskam drukuj to mi to drukuje 1 stronę mega długo i mi to zje cały tusz zarazpo 2 stronach anulowałam. Może mi ktoś wyśle swoją książeczkę skoro już znacie te wszystkie funkcje?
Nie ma to jak wiara w magię trybu M. "Jak się uczyć to tylko trybu M". Większość zdjęć które pokazuję robię ma M i bez światłomierza tzn. światło ustawiam na oko i nic z tego nie wynika. Proponuję rozkminić tryb A i korektę ekspozycji, a potem jak działa i co pokazuje światłomierz, a na koniec histogram i tryb M straci trochę magii.
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
znalazła się dobra dusza, która mi wyśle wersję papierowąz góry dziękuje serdecznie
podoba mi się to forum i o ile stan czerwonych kartek i punktów karnych pozwoli to na pewno zostanę na dłużej
zanim przyszedł aparat to sobie kupiłam do niego karty SDHC takie jakie miałam do małpki żeby móc od razu fotografować a tu zonk jakaś nietypowa karta wielgachna
dobrze, ze mi ją sprzedający dodał gratis
![]()
a czy z apratem dostałaś oprogramowanie?
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
nie zebym coś.. ale wyczuwam ze są to jakieś jaja...xD
Canon 5D Mark II + 40D + 50mm f1.4 + 28mm 1.8 + 580EX https://www.facebook.com/AdamHombekFotografia
staram się tak na wesoło pisać i nadrabiać humorem ewidentną nieporadność techniczną, ale na pewno sobie z nikogo nie żartuje. Po prostu jak dla mnie ta lustrzanka jest skomplikowana bo nie miałam nigdy w rękach nawet takiej podstawowej
nie dostałam oprogramowania: dostałam kartę CF, ładowarkę, baterię dodatkową, kabel USB i przejściówkę do ang wtyczki aha i pasek.