Pokaż wyniki od 1 do 10 z 74

Wątek: Canon 5d + 50 1.4 w rękach mega laika

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Canon 5d + 50 1.4 w rękach mega laika

Wdech... wydech... ok, o ile nie żartujesz sobie to chodzi o taki przełącznik na obiektywie AF/MF czyli automatyczne ustawianie ostrości i manualne. Które masz ustawione?

PS zakładając że nie robisz sobie żartów, to życzę Ci żebyś się nauczyła jak najwięcej o fotografii i Twoim aparacie i za kilka(naście) miesięcy wróciła do tego wątku, będziesz miała świetny ubaw
    Ostatnio edytowane przez krzyssp ; 04-06-2013 o 22:36

Domyślnie Odp: Canon 5d + 50 1.4 w rękach mega laika

Cytat Zamieszczone przez krzyssp Zobacz posta
    Wdech... wydech... ok, o ile nie żartujesz sobie to chodzi o taki przełącznik na obiektywie AF/MF czyli automatyczne ustawianie ostrości i manualne. Które masz ustawione?

PS zakładając że nie robisz sobie żartów, to życzę Ci żebyś się nauczyła jak najwięcej o fotografii i Twoim aparacie i za kilka(naście) miesięcy wróciła do tego wątku, będziesz miała świetny ubaw
    Myslałam że po prostu zgubiłeś v przy A i nie doczytałam że chodzi o obiektyw, cały czas rozmawialiśmy o obsłudze body oczywiście mam AF i wiem żeby tego nie zmieniać. Wcale nie jest w teorii kompletnym laikiem, po prostu ciężko mi się w tym wszystkim połapać w pierwszym dniu

A zestaw do nauki mam używany, dlatego wolę o wszystko pytać, bo jedno to chce się uczyć a nie pstrykać w zielonym prostokącie a po drugie chciałabym wiedzieć czy ten sprzęt jest sprawny.
    Ostatnio edytowane przez marchewka87 ; 04-06-2013 o 23:01

Uprawnienia umieszczania postów