Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Minolta (SONY) 7D

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Bo d7d wyszedl pozniej jak 20D. Bo nawet jak bym ja chcial kupic zamiast 20'stki to niestety juz mialem dosyc dlugo 300D z fura dodatkow. Przespali poprostu.
    U mnie dokładnie tak samo było . D7D wyszła na rynek w momencie gdy do 300D miałem już L , więc nie zostało nic innego jak pozostać w systemie , w który się zainwestowało .

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jeszcze nie tak dawno ( 5-6 miesiecy temu ) zapewne wielu amatorów stało przed dylematem D7D czy 20D i ciekawi mnie ilu ( procentowo ) stało się użytkownikami Minolty...

Uzależniony Awatar bonk
    Miasto
    Photoshop

Domyślnie

ja majac juz 1Dsa tez powaznie zastanawialem sie nad 7D.
    wiele przemawialo za bo posiadam jeszcze minolte A1+404 i kilka naprawde fajnych szkiel
    ale perspektywa noszenia dwóch systemów w torbie sprowadzila mnie na ziemie. jako drugie body zakupilem plastikowe 350D.
    niemniej jednak nadal uwazam ze jako pierwszy korpus 7D to naprawde dobry wybór. porzadna pucha + stabilizacja z kazdym szklem.

jedyny powazny mankament to niejasna przyszlosc w rekach sony
    ...

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yarko
    Jeszcze nie tak dawno ( 5-6 miesiecy temu ) zapewne wielu amatorów stało przed dylematem D7D czy 20D i ciekawi mnie ilu ( procentowo ) stało się użytkownikami Minolty...
    tylu, ilu mialo dostatecznie rozbudowany system Minolty, zeby wydac relatywnie wiecej na korpus...

dzisiaj cena poszla w dol i korpus jest sam z siebie duzo atrakcyjniejszy, nawet dla osob nieposiadajacych systemu, lub posiadajacych inny system.
    www albo tez flickr

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dzięki za wypowiedzi, z niektórymi się zgadzam, lecz w kilku kwestiach mam odmienne poglądy.

Pozdrawiam
    Użytkownik lustrzanki z obudową lekko-pół-śmieszną
    Ostatnio edytowane przez Yarko ; 27-02-2006 o 22:38

Coś już napisał
    Miasto
    Opole

Domyślnie

No cóż, wygląda na to że wybór jest tylko jeden... Powiem szczerze, ze za Minoltą przemawia do mnie jeszcze to że w zestwie dostaję dobry obiektyw. A przy Canonie jest ten problem, że za rozsądne pieniądze nie ma dobrego, szerokiego szkła. A w L'ki jakos nie mam ochoty inwestować. Na zdjęciach nie zamierzam zarabiać więc aż taka niesamowita jakość nie jest mi niezbędna.
    No reczywiscie jest problem , co zrobi SONY. Ale myślę, że SONY system będzie ciągnąć dalej. No bo po co w takim razie przejmowałaby dział lustrzanek
    Dzięki za te głosy.

Początki nałogu
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Wchodzenie teraz w "Sonolte" to moim zdaniem kupowanie kota w worku, trzeba poczekac na jakies konkretne ruchy ze strony Sony, bo tak naprawde nic nie wiadomo i wszystko moze sie zdarzyc.

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yasin
    Wchodzenie teraz w "Sonolte" to moim zdaniem kupowanie kota w worku, trzeba poczekac na jakies konkretne ruchy ze strony Sony, bo tak naprawde nic nie wiadomo i wszystko moze sie zdarzyc.
    Wszystko się może zdarzyć,
    gdy głowa pełna marzeń...

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yasin
    Tak, tyle, ze jak sie okaże że Sony wypuszcza bardzo długa linie tanich i super optycznie doskonałych szkielek z bagnetem minolty to cena korpusu znów pójdzie w górę. Teraz jest najlepszy moment na zakup tego body. Mi osobiście nie podobaja sie zdjęcia z minolt cyfrowych wszelkiego rodzaju więc zostane przy piwerwotnym planie kupna aparatu w obudowie lekko-pół -plastikowej czy jakoś tak
    Ostatnio edytowane przez kami74 ; 28-02-2006 o 21:33
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Początki nałogu
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Sa tanie nie bez powodu, moze sie okazac, ze kupienie tego korpusu to wejscie w slepa uliczke. Z oszczednosci wyjdzie duza strata.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów