Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Wydruk zdjęć - wieczne problemy

Domyślnie Odp: Wydruk zdjęć - wieczne problemy

Cytat Zamieszczone przez Mateusz. Zobacz posta
    A na jakiej zasadzie to działa? Bo widzę, że zakład jest w Krakowie, Ja jestem z Chorzowa (okolice Katowic), czy kurier przywiezie mi obrazy do domu? Jeszcze jedna sprawa. Jaki najlepiej wybrać papier? Perłowy, błyszczący? Co polecacie? Domyślam się, że ramka, białe paski, to coś o czym mówiłem wyżej, czego chce unikać, tak?
    Spróbuj tutaj skorzystać. Mają w samym Chorzowie kilka punktów odbioru. Wysyłasz przez Internet do centrali a na drugi dzień masz u siebie w mieście za darmo bez kosztów przesyłek. Tak to działa u mnie. NAJSZYBSZE ZDJĘCIA PRZEZ INTERNET, Najlepsza jakość, Zdjęcia cyfrowe i analogowe, Sklep Internetowy, Papier KODAK, TYCHY

Uzależniony Awatar poszukiwacz2006
    Miasto
    dawna stolica

Dobrze to sobie zinterpretowałeś. Z kolei to co pokazałeś, to jest ostatni komunikat przez zapisaniem zdjęcia do jpg-a. Wcześniej musisz otworzyć w PS-ie zakładkę obraz, rozmiar obrazu i tam wpisać interesujące cię parametry, długość poszczególnych boków i rozdzielczość. Dopiero wtedy będziesz miał zdjęcie przygotowane pod konkretny lab.
    Pozdrawiam
    Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
    hobbystycznie - brak czasu niestety :-(

Ok, czyli wszystko już jasne. Dziękuje za pomoc.

Pozdrawiam,

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów