Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Plener ślubny Kraków POMOCY!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie Plener ślubny Kraków POMOCY!

Witam.
    Moja ostatnia para wymyśliła plener ślubny w Krakowie który znam średnio jeśli chodzi o ciekawe miejsca.
    Para chce zdjęcia w starych klatkach schodowych ale oczywiście mi zostawiła szukanie.
    Wiem, że takowe są na Kazimierzu ale chodzenie i szukanie w dniu pleneru po całej dzielnicy to średni pomysł.
    Wiem, że jest tu dużo osób z Krakowa- liczę na Waszą pomoc w nakierowaniu na jakąś klatkę oraz inne ciekawe miejsca.
    Zdaje sobie też sprawę, że wielu fotografów pilnuje swoich miejsc ale może znajdzie się jakaś życzliwa dusza
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie Odp: Plener ślubny Kraków POMOCY!

ogólnie Kazimierzem chce się już wymiotować, polecam jednak knajpki zamiast śmierdzących klatek, bo te które są jeszcze otwarte często są moczem zasmrodzone. Odezwij się na PW to Ci kilka miejsc podam, choć pewnie sam byś do nich trafił

No tak, niestety klient nasz pan. Ja z klatkami nie miałem do czynienia (z czego całkiem się cieszę), ale przyszło mi do głowy, że można by po wcześniejszym umówieniu się np z portierem wbić się do budynków UJ, UPJP2 np.. Na pewno znajdzie się tam przyzwoite, ciekawe miejsce. Tylko to wymaga niestety sporo czasu i zaangażowania.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Caly czas szukam i googlam. Jak sprawdze miejsca które znalazłem w sieci to się podzielę
    I jeszcze Raz dziękuje wszystkim którzy mnie nakierowali na jakieś miejsca!

Uprawnienia umieszczania postów