Bo to TYLKO aparat.Przedmiot użytkowy. Młotek wręcz. Służy do robienia zdjęć, a nie do podziwiania go. Ma być na tyle czysty by działać (czyli polewanie np. sokiem odpada, bo by się przyciski zakleiły). Piękna pogoda. Miłego robienia zdjęć.
Bo to TYLKO aparat.Przedmiot użytkowy. Młotek wręcz. Służy do robienia zdjęć, a nie do podziwiania go. Ma być na tyle czysty by działać (czyli polewanie np. sokiem odpada, bo by się przyciski zakleiły). Piękna pogoda. Miłego robienia zdjęć.
Jasne, a samochody są jak wiadomo po to , żeby dojechać z miejsca A do miejsca B.Szkoda, że nie ma forów użytkowników młotków.
Biorąc pod uwagę jak ludzie do tego podchodzą, czyli jacy są, a nie jacy mają być według moich życzeń czy żądań, ja np. faktycznie pakuję mój używany sprzęt sprzęt na na ebay w rękawiczkach, a uprzednio usuwam wszelkie usuwalne ślady użytkowania, a w sczególnosci różne fizjologiczne soki i płyny tudzez ciała stałe z obudowy alkoholem. Już taki kurtularny jestem.![]()
Wiele hałasu o nic. Jak to w jednym filmie mówili " to nie jest problem dopoki nie zrobisz z tego problemu". Odcisk... katastrofa. A co z eLkami z paprochami wewnątrz?? To to jest dopiero dramat...Ale kwestia czasu i na wyświetlaczach, ekranikach, czy nawet o zgrozo guziczkach pojawią się odciski tak samo jak i w eLkach paprochy. Ale jest rozwiązanie. Aparat w ramki, i na ścianę.
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".