Canon 650D vs 30D - Our Analysis - niestety każdy sam musi ocenić co jest dla niego istotne a co nie
sorry, ale ja nie uważam a u konkurencji w cropie nastąpił PRZEŁOM, fakt że nigdy nie fociłem nikonem i nie mam porównania co do szybkości i celności AF względem canona (choć podobno jest lepiej) natomiast w kwesti wysokiego iso po prostu mam jedną zasadę, po 1. wszytsko na wysokim iso robię w rawach i odszumiam je w ACR-rze co daje mz najlepszy możliwy efekt a po 2. uważam puszkach C i N szumy są porównywalne Imaging Resource "Comparometer" Digital Camera Image Comparison Page ( iso 6400, 700d vs 5200)
--- Kolejny post ---
włąśnie cały czas staram się to uzmysłowić autorowi wątku
--- Kolejny post ---
ja generalnie też się zgadzam że to dobre konstrukcje jednak jako praktyk który niedawno przesiadł się z 20d na 650d twierdze że ten drugi generuje nieporównywalnie lepsze zdjęcia i generalnie jest pod absolutnie każdym względem lepszy oproćz ergonomii i jakości wykonania 20d co dla mnie nie jest kluczowe bo nie jestem reporterem wojennym ani też aparatem nie wbijam gwoździ. Właściwie jedyną bolączką 650d jak dla mnie jest zbyt mały uchwyt, nic więcej....