Test w FK potrafi nawet zadziwic Chucka Norisa!
Test w FK potrafi nawet zadziwic Chucka Norisa!
Powiem tyle, ze pracownicy Nikon Polska sa tez zaskoczeni....![]()
Skad to wiadomo?Zamieszczone przez FredM
Wyszlo w czasie rozmowy na jednym ze szkolen.Zamieszczone przez fajdros
FK generalnie jest uwazany za pismo nieprzychylne Nikonowi. Ten test ich naprawde milo zaskoczyl![]()
Porownanie tych aparatow nie ma sensu. To tak jakby wziasc A1 i 300D do testow. Oba dobre ale troche inne mozliwosci. Nieszczesliwie dobrane w swietle wnioskow jakie plyna z podsumowania.
Takie skroty myslowe to lepiej zachowac dla siebie. To jest najnormalniejsze w swiecie pomowienie i jesli ktos chcialby sie uprzec to mogloby cie to troche kosztowac. To ze piszesz na internecie nie zwalnia cie od odpowiedzialnosci.Zamieszczone przez toni
Ostatnio edytowane przez FredM ; 28-02-2006 o 11:14
kasa, kasa, kasa.....jak d200 dostali do testów a potem "zostaje w redakcji" a 5d trzeba kupić bo canon polska nawet na oficjalna wystawę dystrybutora wypożyczyc nie chce ......to....to trzeba czymś za 200d podziekować
pozdrawiam
Jakieś dowody na poparcie tego twierdzenia może ?Zamieszczone przez toni
Ja tam FK nie czytałem, ale każdy sam sam moze osądzić
http://www.cameralabs.com/reviews/NikonD200/page4.shtml
http://www.dpreview.com/reviews/nikond200/page21.asp
szczególnie polecam Chroma (color) noise graph
i dziesiątki innych porównań w sieci.
Czy z tego będą ciekawsze zdjecia?
Wini
dla mnie test w Fk w porownaniu do tych testow jest poprostu smieszny...Zamieszczone przez Wini
Skad ta wiadomosc?Zamieszczone przez toni
Ciebie tez Oskarkowy wrzuci do swojego banku Ignore?
Nie slysze oburzenia na forum na takie zarzuty?
Tomku Golinski tym razem spisz?
Vitez?
Faktem pozostaje, ze test FK posiada bledy rzeczowe. Rownie dobrze wynikajace z niewiedzy testujacego, pospiechu, niekompetencji. Źle przeprowadzony test mogl im dac bledne wyniki i wnioski i teraz trudno redaktorowi wycofac sie "z twarza".
Metodologia źle dobrana? Nie wiem?
Natomiast na rewelacje Toniego nbalezy jakos zareagowac.
Czesc.Ch.
Czesc.Ch.