no i znamy już zwycięzców z roku 2013 - co sądzicie?
Galeria Grand Press Photo 2013
no i znamy już zwycięzców z roku 2013 - co sądzicie?
Galeria Grand Press Photo 2013
ebe ebe
Przecież na tym forum nikt się zdjęciami nie interesuje.
Moją odruchową reakcją na takie zdanie jest odpowiedź złośliwa: to że TY się ie interesujesz, to jeszcze nie znaczy że nikt. ;-)
Dla mnie to zwycięskie zdjęcie z krzyżem wynoszonym z płonącego kościoła jest kapitalne. Jeden obrazek, a całą historię opowiada - o to przecież chodzi w fotografii prasowej...
Amator, po prostu amator*
*Słownik Języka Polskiego PWN: AMATOR: 1. 'osoba, która zajmuje się czymś dla przyjemności' https://500px.com/janhalb
Bardzo dobra fotografia. Mam nadzieję, że coraz więcej osób będzie robiło takie fotki a coraz mniej osób będzie w tym samym czasie wchodziło na forum CB na którym powiedziano już chyba wszystko i niewiele nowego można się dowiedzieć .... z resztą i po co? do zrobienia fotki takiej jaką ją wykonał Legierski nie potrzebna by była nawet lustrzanka....Pozdrawiam!
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
i to jeszcze zdjęcie zrobione na Górnym Śląsku w pamiętnym pożarzeNo cóż foto zatrzymało wszystko
Mnie zastanawia co innego - jeśli to forum jest takie złe i niektórym tutaj jest tak źle to po kiego grzyba tu wchodzić i opowiadać jak to jest mi źle i po co inni tu przychodzą.
Jako żywo przypomina mi to sytuację iż ktoś nieproszony przychodzi do mojego domu i mówi, że czemu ja mam takie brzydkie ściany - on by nie mógł tak mieszkać, a w ogóle to co ja tu jeszcze robię.
I teraz po co to piszę? Po to żeby uświadomić jak niemiłe dla przeciętnego użytkownika forum jest takie ględzenie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Kolekcjoner, nie pomyliłeś wątków?nie wiem do końca, w co uderzasz.
ebe ebe
sądzę, że miał za słaby aparat, kontrast i bokeh nie wygląda na 35L, w dodatku brakło mu czułości aby skrócić czas, także oceniam tę fotkę gdzieś na poziome 350D z kitem. Także nie rozumiem jak mógł wygrać. A że wyszła dobra fotka to musiał mieć chyba jakiś talent.
=============
www.fotolux4.blogspot.com/
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
odsypiali śluby i wesela![]()
ebe ebe