Fajny stojak pod mikrofon![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Po tym jak do nich dotarłem okazało się że nie ma statywu pod mikrofon więc trzeba było zaimprowizować co nieco![]()
Ostatnio edytowane przez tuto95 ; 09-05-2013 o 23:49
Tak nieśmiało zapytam... czym się różni 1. od 3. ? W zasadzie prawie to samo, nawet mina podobna :-). Poza tym nieciekawe tła (zwłaszcza te drzwi na 2.) i MZ nie widać na zdjęciach żadnego zespołu. Nawet zaprzyjaźnionego :-).
300V, 50D, S 17-50/2,8, S 70-200/2,8, czarny plecaczek, którego nie noszę ;-)
Warunki były dość ciężkie do zrobienia tam zdjęć ponieważ nie było wystarczającą miejsca żeby dwie osoby stały obok siebie, wiec zdjęcia "grupowe" odpadały. A co do tła to chęcią bym skorzystał z jakiegoś tła kartonowego, gdybym takie posiadał, a najchętniej zrobił bym takie zdjęcia w studiu gdzie są warunki do zdjęć.
Ostatnio edytowane przez tuto95 ; 10-05-2013 o 18:05
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
Ostatnio edytowane przez tuto95 ; 12-05-2013 o 11:44
Lampa!! wyszło bardzo płasko. Na wprost tylko doświetlaj gołą lampą nigdy nie rób z niej głównego źródla światla
w 4. dobrze ich ustawiłeś w ciemnych koszulkach na jasnej ścianie, natomiast w 8. już o tym zapomniałeś i chłopak na środku ma brzuch jakby był w ciąży ; )