Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: Photoshop CC tylko w modelu subskrypcyjnym

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Photoshop CC tylko w modelu subskrypcyjnym

Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta
    Abonament roczny, pod koniec listopada muszę odpowiedzieć na maila że aktualne przedłużenia.

jp
    Nie musisz, musisz jak nie chcesz. Moim zdaniem powinno byc odwrotnie, ale coz marketing

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta
    Nie ma żadnego zarządzania, ściągają "z karty" i uprzejmie informują że to zrobili.
    Abonament roczny, pod koniec listopada muszę odpowiedzieć na maila że aktualne przedłużenia.

jp
    Może dla Ciebie nie ma zarzadzania, jeżeli żyjesz fotoszopowaniem i jest to dla Ciebie jedyny świstek, który przychodzi poczta. Albo co gorsza nie przychodzi i musisz się logować do jakichś kont żeby sprawdzić co się dzieje i czy już Cię okradaja czy jeszcze nie.
    Ja natomiast już mam tuziny jakichś subskrypcji, a to muzyka, a to filmiki, a to radio satelitarne, telefon taki, telefon inny, sklep z subskrypcja, jakieś kluby od zniżek, lens rentals bla, bla, bla.

Fotosiup to tylko jeden program "tej klasy" jak piszesz, którego mam ochotę z lekka od czasu do czasu używać. Sa jeszcze tuziny innych. Z tej perspektywy, płacenie tych $9.99 + ~$1 tax za tylko fotosiup+lajtrum i jeszcze jedno konto i jeszcze jeden papierek, jeszcze jeden bzdet na karcie co miesiac, za taki malutki wycinek mojej rzeczywistości, to za dużo, i dlatego tracę ochotę na ten miód i mówię adobowi: you are fired.

Jeżeli adoba chce sprzedawać te towary tylko zawodowcom, to droga wolna. Niestety Elements moga sobie wsadzić tam gdzie również mnie moga pocałować.
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

CS6 jest ciągle dostępny na stronach adobe. Taniej można kupić elements albo "używaną" starszą wersję CS. Nie ma też przymusu korzystania z produktów adobe. Kupuję, bo chcę z tego korzystać, bo jest to bardzo dobre Jeśli chodzi o amatorów większość ludzi poprzestaje na LR. ew. wspieranym elmentsami.

Też bym sobie życzył żeby to wszystko było tańsze, ale jest jak jest i nie ma co płakać. W USA abonament to ok. 10$ u nas dorzucają 23%vat. Głosujcie za liberałami to przynajmniej będzie taniej o podatek
    Miłego dnia
    moja www

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Nie wyobrażam sobie, żeby mogło być taniej niż $9.99.... Tyle płacę napiwku kelnerce za może 10 minut jej pracy przy posiłku z żona w taniej restauracji...ale abonamentu za od czasu do czasu używany software nie zapłacę, choćby to było $0.99. Bo nie.

Starocia już nieaktualnego też nie kupię, choćby dlatego, że taki już mam.

Cieszy to , że sporo innych dotychczasowyvh i potencjalnych użytkowników też olewa adobowe chmury. Im gorzej wiedzie się adobie, tym większe szanse na pojawianie się nowych propozycji na rynku.
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    Nie wyobrażam sobie, żeby mogło być taniej niż $9.99.... Tyle płacę napiwku kelnerce za może 10 minut jej pracy przy posiłku z żona w taniej restauracji....
    To Ty nigdy w taniej restauracji nie byles. W taniej restauracji to 10$ placi sie za posilek (maz i zona), i napiwku juz nie trzeba placic

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów