Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta
Nie ma żadnego zarządzania, ściągają "z karty" i uprzejmie informują że to zrobili.
Abonament roczny, pod koniec listopada muszę odpowiedzieć na maila że aktualne przedłużenia.

jp
Może dla Ciebie nie ma zarzadzania, jeżeli żyjesz fotoszopowaniem i jest to dla Ciebie jedyny świstek, który przychodzi poczta. Albo co gorsza nie przychodzi i musisz się logować do jakichś kont żeby sprawdzić co się dzieje i czy już Cię okradaja czy jeszcze nie.
Ja natomiast już mam tuziny jakichś subskrypcji, a to muzyka, a to filmiki, a to radio satelitarne, telefon taki, telefon inny, sklep z subskrypcja, jakieś kluby od zniżek, lens rentals bla, bla, bla.

Fotosiup to tylko jeden program "tej klasy" jak piszesz, którego mam ochotę z lekka od czasu do czasu używać. Sa jeszcze tuziny innych. Z tej perspektywy, płacenie tych $9.99 + ~$1 tax za tylko fotosiup+lajtrum i jeszcze jedno konto i jeszcze jeden papierek, jeszcze jeden bzdet na karcie co miesiac, za taki malutki wycinek mojej rzeczywistości, to za dużo, i dlatego tracę ochotę na ten miód i mówię adobowi: you are fired.

Jeżeli adoba chce sprzedawać te towary tylko zawodowcom, to droga wolna. Niestety Elements moga sobie wsadzić tam gdzie również mnie moga pocałować.