Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: Photoshop CC tylko w modelu subskrypcyjnym

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Photoshop CC tylko w modelu subskrypcyjnym

bo teraz Photoshop to taka "gra online"
    pstrykacz nie fotograf*

*(przecinek wstawić gdzie kto chce)

Początki nałogu Awatar diplo
    Miasto
    Zamość

Chyba nie do końca jest tak. Czytałem gdzieś, że instalujesz u siebie na kompie i możesz pracować offline - licencja jest na miesiąc i za to płacisz. PS się łączy kiedys tam i sprawdza czy masz opłacone CC i działasz dalej bądź nie.
    5DMK3 z grypą, 5DMK2 też chory, 6D, 40D,1200D, 350D, C85 f1.8, C24-70 f2.8L, C70-200 f4 L IS, S 35 1.4 A, T 15-30 2.8, S 18-125 f3.5/5.6, C430EX, YN-600EX-RT...i kit

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez diplo Zobacz posta
    Chyba nie do końca jest tak. Czytałem gdzieś, że instalujesz u siebie na kompie i możesz pracować offline - licencja jest na miesiąc i za to płacisz. PS się łączy kiedys tam i sprawdza czy masz opłacone CC i działasz dalej bądź nie.
    Dokładnie tak to obecnie działa przy subskrypcji opłacanej co miesiąc.

Początki nałogu
    Miasto
    Legionowo

Cytat Zamieszczone przez diplo Zobacz posta
    właśnie o to chodzi że się łączy, po co ? nie chce aby komputer do pracy łączył mi się z internetem! Niebawem aby uruchomić windowsa, bądź MacOS trzeba będzie się podłączyć do sieci aby pobrać klucz licencyjny! - chore i śmieszne do czego świat dąży, normalnie WielkiBrat patrzy...
    Regulamin pkt 8.

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

te subskrypcje nie maja sensu niestety wiekszego. lepiej raz kupic i miec niz sie bawic w jakies abonamenty, ze swiadomoscia ze ciagle trzeba za to placic.

wyglada na to ze adobe poszlo w kierunku podobnym do Spotify, tam tez mozna isc offline ale trzeba sie raz w miesiacu zalogowac zeby odswiezyc subskrypcje.

mam nadzieje ze lightroom 5 nie bedzie na subskrypcje, tylko normalnie tak jak dotychczas - raz zaplacisz i masz.
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Raczej należy przyzwyczaić się do myśli, że wkrótce wszystko będzie w chmurze i z abonamentem. Pewnie jeszcze nie LR5, skoro jest desktopowa beta, ale kolejny raczej tak.

Na blogu Adobe piszą, że LR5 wejdzie w skład CC (tymczasem bez dodatkowych kosztów), ale (pewnie tymczasem) będzie też do nabycia jako program do ściągnięcia oraz w wersji pudełkowej - tak, jak dzisiaj jest to z LR4.

Żródło
    Ostatnio edytowane przez Bielack ; 11-05-2013 o 22:05 Powód: dodałem link źródłowy

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez airhead Zobacz posta
    dobra, widzę, że w Polsce w ogóle nie da się tego kupić :/
    nie wiadomo tylko po co ten cały szum
    Da się, zobowiązujesz się na rok płacić 12,29 euro i co miesiąc tyle pobierają z Twojej karty.

Początki nałogu Awatar grzegorzki
    Miasto
    Cavan / Kielce

Ciekawonia, rozne ceny subskrypcji Photoshopa w Germanii w zależności od używanej przeglądarki . W Safari najtaniej.
    6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
    Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.

Pełne uzależnienie

No to juz wiem za co mi sciagaj miesiecznie ponad 12 Euro, trzeba sie pozbyc Chrome

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów