Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Fotografowanie podczas komunii

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie Odp: Fotografowanie podczas komunii

ale jeśli komuś totalnie nie podoba się to co robi wybrany przez większość i w większości argumentem jest cena. Wiem bo co rok mam zapytania i przy cenie 55zł / dziecko nigdy się nie przebiłem, a czasu za friko marnować nie mam zamiaru, a oddać surówek tym bardziej, bo renoma itp. itd. więc krzyczę sobie nie mało, a skoro już rodzice się godzą to trzeba to zrobić jak należy. W zeszłym roku przy grupówce ( bo i przy niej byłem i przy niej miałem załatwione ze robię po fotografach i tutaj dzięki dla Panów fotografów za pozwolenie wykorzystania ustawienia przez nich dzieci i pozwolenie zrobienie grupowego ) rozmawiałem w ławce z jednym z nich, to kwota jaką zarobią łącznie za to zlecenie woła o pomstę do nieba, ale jeśli się ktoś nie szanuje...??

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Ja to się tam w tym wypadku księżom nie dziwię. Jak jest setka dzieci i każde by miało swojego fotografa to podczas mszy zrobiło by się fotograficzne zamieszanie.
    No zgadza się. Tam gdzie tego nie pilnują robi się masakra jakaś.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Jeśli mam zlecenie na dzieci znajomych, to zawsze realizuje je w czasie "białego tygodnia", jeszcze żaden ksiądz mnie nie pogonił, a zdjęcia nie różnią się od tych z dnia komunii, a ja mam spokój i komfort pracy. Jeśli dzieciak coś czyta czy niesie, to ma zdjęcia od tego jedynego "legalnego" fotografa.

Uzależniony Awatar szambonur
    Miasto
    za siedmioma górami...

Coś mi się wydaje że te dzieci myślami już rozpakowują prezenty...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów