Pokaż wyniki od 1 do 10 z 54

Wątek: Canon 7D czy Nikon D7100 - trudny wybór

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie Odp: Canon 7D czy Nikon D7100 - trudny wybór

Ja kupiłem 7d od asgoodas.nu na allegro. Minus brak oryginalnego kartonika i dostałem nieoryginalną ładowarkę.
    Plusy - stan praktycznie idealny, CENA - 2700 z wysyłką, rok gwarancji i przebieg - uwaga 1380 klatek!!!!

Nie obiecuję że inne od nich będą w takim stanie, ale mi się trafiła mega okazja.
    7d + Tamron 17-50 2.8 + 70-200 2.8 L IS + canon 50/1.8 II + sigma 18-200 3.5-6.3 DC OS

Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez IGI Zobacz posta
    Ja kupiłem 7d od asgoodas.nu na allegro. Minus brak oryginalnego kartonika i dostałem nieoryginalną ładowarkę.
    Plusy - stan praktycznie idealny, CENA - 2700 z wysyłką, rok gwarancji i przebieg - uwaga 1380 klatek!!!!
    Ciekaw jestem - puszka wygląda na nową, czy też ma tyle przebiegu po wymianie migawki?

Cytat Zamieszczone przez IGI Zobacz posta

Nie obiecuję że inne od nich będą w takim stanie, ale mi się trafiła mega okazja.

Gwarancja Canona czy tylko sprzedającego? Jeżeli sprzedającego to jaki jest sposób jej realizacji, zapytałeś o to?

Kupiłem kiedyś przedmiot z "niefirmową" gwarancją która okazała się "niegwarancją"

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów