Pokaż wyniki od 1 do 10 z 54

Wątek: Canon 7D czy Nikon D7100 - trudny wybór

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie Odp: Canon 7D czy Nikon D7100 - trudny wybór

Od sprzedawcy, to jest wielka firma z Niemiec co sprzedaje używany sprzęt elektroniczny. Jetzt gebrauchtes Handy verkaufen! Handyankauf bei WIRKAUFENS!
    Akurat gwarancja to i tak nie jest istotne bo kupując używane body i tak bym jej nie miał, przynajmniej na tych aukcjach co śledziłem, no i body z przeviegiem w okolicach 15k kosztowało jakieś 3200 na allegro. Nikogo też nie namawiam, bo nie wiem jaki stan mają inne aparaty, ja kupiłem w ciemno po tym jak mnie przelicytowano na kilku aukcjach ale się opłaciło.
    Ja kupiłem dokładnie ten:
    CANON EOS 7D Body aparat lustrzanka 18 MPX (3232268684) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    7d + Tamron 17-50 2.8 + 70-200 2.8 L IS + canon 50/1.8 II + sigma 18-200 3.5-6.3 DC OS

Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Canon 7D czy Nikon D7100 - trudny wybór

To rzeczywiście wygląda na dobrą transakcję. W tej chwili ludzie na allegro mają 7d z niedużym przebiegiem powystawiane za kwoty 3200-3700 co w mojej ocenie - przy cenie nowego 7d za 4200 po cashbacku jest ceną zbyt wygórowaną. Oczywiście to ich sprzęt i ich prawo - ale jak dla mnie ceną do rozważenia byłoby właśnie okolice 3 tys zł. A już cena 2700zł za body z nieco ponad 1 tys klapnięć lustra to jest okazja. Pozostaje mi życzyć zadowolenia ze sprzętu

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów