Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Mikroregulacja obiektywu w Canon EOS 6d

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Mikroregulacja obiektywu w Canon EOS 6d

Ok, już znalazłem .
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Bywalec Awatar teo5ooD
    Miasto
    Świdnica

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    Ok, już znalazłem .
    Gdzie znalazłeś podaj namiar...
    Canon 5D MK IV+grip|Canon 17-40L f/4|Canon 50 f/1.4|Canon 85 f/1.8|Canon 70-200L f/2,8|Canon 600EX-RT|Canon 430EXII|Transmiter Canon ST-E3-RT|Sigma 100 f/2.8|Canon 24-70L USM II f/2.8|

Pełne uzależnienie

google:
    "manual 6D pdf"
    http://gdlp01.c-wss.com/gds/8/030000...os6d-im-en.pdf
    i mam go ponoć na płytce w pudełku ale jeszcze nie sprawdzałem

swoją drogą to nie wiem czemu nie jest wydrukowany w pudełku, wiem jestem czołowym malkontentem ale dali takie śmieszne i mało przydatne w trzech językach (angielskiego brak co jest wadą bo jak nie rozumiem co autor tłumaczenia miał na myśli to czytam angielski) słowem makulatury kupa a treści niewiele - wolałbym mieć wydrukowaną tą dostarczaną na płytce - wystarczy mi wersja angielska bo jakość tłumaczenia jest zwykle "taka sobie".
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Coś już napisał
    Miasto
    Kielce

Tutaj instrukcja po polsku: EOS_6D_Instruction_Manual_PL.pdf dla osób które preferują rodzimy język.
    Domyślam się że Canon nie wydrukował ze względu na ochronę lasów tropikalnych albo wielorybów w oceanach, ewentualnie słoni w Afryce
    Ostatnio edytowane przez marjo ; 07-02-2014 o 10:19

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Cytat Zamieszczone przez marjo Zobacz posta
    Tutaj instrukcja po polsku: EOS_6D_Instruction_Manual_PL.pdf dla osób które preferują rodzimy język.
    Domyślam się że Canon nie wydrukował ze względu na ochronę lasów tropikalnych albo wielorybów w oceanach, ewentualnie słoni w Afryce
    Nie, Canon nie wydrukował, żeby zaoszczędzić 25 centów.

Instrukcje obsługi sa na płytach i zdarzyło mi się drukować je jednostronnie na imponujacej stercie papieru. Natomast np. "magazyn" reklamowy VOGUE przysyłaja za darmo. Ma nawet 800 stron i waży czasem ponad 2 kilo. Zawiera wiele ładnych ostrych i kolorowych zdjęć; niestety jest to fotografia produktowa, taka sama jak zdjęcia papieru toaletowego i mięsa mielonego z ulotki zklepu spożywczego.
    Katalogiem B&H też można zabić.
    Ja wyrzucam co 2 tygodnie z ćwierć metra3 zadrukowanego papieru bez nawet rzucenia okiem na ten druk.

Bywalec Awatar teo5ooD
    Miasto
    Świdnica

A może ktoś napisać po prostu coś na styl "MENU->3 ostawienie (wchodzisz) i masz" :P
    Canon 5D MK IV+grip|Canon 17-40L f/4|Canon 50 f/1.4|Canon 85 f/1.8|Canon 70-200L f/2,8|Canon 600EX-RT|Canon 430EXII|Transmiter Canon ST-E3-RT|Sigma 100 f/2.8|Canon 24-70L USM II f/2.8|

Początki nałogu
    Miasto
    Lubelskie

Cytat Zamieszczone przez teo5ooD Zobacz posta
    A może ktoś napisać po prostu coś na styl "MENU->3 ostawienie (wchodzisz) i masz" :P
    Wjedź w menu tam na końcu jest gwiazdka "Moje menu tworzenie" - gdzieś tam to widziałem.
    Nie mam teraz puszki przy sobie ale z tego co pamiętam ta opcja tam się znajduje, jak wejdziesz w moje menu tworzenie to dalej masz rejestracja albo rejestruj nie pamiętam dokładnie wchodzisz i tam na liście jest mikro regulacja.

Podoba mi się konfiguracja tej puszki, np. pod przycisk podglądu głębi ostrości przyporządkowałem sobie Al Servo - działa gdy trzymam wciśnięty przycisk jak puszczam mam One Shot.

Dostałeś też PW w tej sprawie
    Ostatnio edytowane przez Yaru ; 07-02-2014 o 16:14

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów