Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Warsztaty fotograficzne na Pustyni Błędowskiej 2013-05-17...18 - zapisy do 2013-05-05

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar Manekin
    Miasto
    Kraków

Post Warsztaty fotograficzne na Pustyni Błędowskiej 2013-05-17...18 - zapisy do 2013-05-05

Jeśli ktoś z Was jest chętny by wziąć udział w Warsztaty fotograficzne na Pustyni Błędowskiej 2013-05-17...18, szczegóły pod linkiem Warsztaty fotograficzne na Pustyni Błędowskiej

"Na razie ciągle większość stanowią modelki "

Coś już napisał Awatar adampa

Domyślnie Odp: Warsztaty fotograficzne na Pustyni Błędowskiej 2013-05-17...18 - zapisy do 2013-

modelki i ja :-)
    pojadę od strony Suchej B./ Wadowic mogę służyć transportem...

Początki nałogu Awatar hyzop
    Miasto
    Pasłęk

Domyślnie Odp: Warsztaty fotograficzne na Pustyni Błędowskiej 2013-05-17...18 - zapisy do 2013-

Cytat Zamieszczone przez Manekin Zobacz posta
    Jeśli ktoś z Was jest chętny by wziąć udział w Warsztaty fotograficzne na Pustyni Błędowskiej 2013-05-17...18, szczegóły pod linkiem Warsztaty fotograficzne na Pustyni Błędowskiej

"Na razie ciągle większość stanowią modelki "
    Na podany link nie można wejść bez logowania, może to przyczyna małej ilości chętnych

Coś już napisał Awatar Manekin
    Miasto
    Kraków

Innej opcji nie znalazłem, mogę zamieścić inne linki ale prowadzą do stron komercyjnych, więc naruszyły/łbym regulamin CB.
    W skrócie:
    "Tym razem przy realizacji warsztatów będzie pracowało co najmniej 15 osób. Każda z nich wniesie w warsztaty swoje pomysły, więc nie grozi nam nuda [...] Zaczynamy od zachodu słońca i kończymy po jego wschodzie. Dla tego pamiętajcie o namiotach i prowiancie. Ogrzejemy się przy ognisku. Nie będzie teorii, każdy fotografuje tak jak potrafi, choć zawsze chętnie pomogę . Więcej aktualnych informacji i zapisy na facebookowej stronie warsztatów [...]
    Koszt warsztatów odpowiadający wydatkom organizacyjnym to 35 zł."
    Można znaleźć w wyszukiwarce, tym samym liczę, że regulaminu nie złamałem

Dopiero zaczyna

a jak to się ma do zakazu wstępu z powodu prac saperskich??

Wydarzenia | Prace saperskie na pustyni | Klucze
    pstrykacz nie fotograf*

*(przecinek wstawić gdzie kto chce)

nastąpiła zmiana lokalizacji:
    Untitled map

No właśnie, też mnie to zaintrygowało... od Listopada zeszłego roku wstęp jest zabroniony na pustynie jako że trwają tam prace rekultywacyjne i jak widać saperskie(jak wyżej kosio napisał)... De facto z tego co się orientuje tam w ogóle wstęp jest oficjalnie zabroniony jako że to teren wojskowy ale mało kto o tym wie a i tak ludzie się tym nie przejmują

Zmarwie was:/ Tam postawili w tym roku tabliczkę "wstęp wzboriony Terem kopalni piasku Szczakowa"... A szkoda bo była dobra alternatywa dla pustyni błędowskiej.... W zeszłym roku swobodnie można było tam łazić ale teraz widzę że już nie... Czy sprawdzają to miejsce i patrolują tego nie powiem...
    Jak coś to służę pomocą w doborze lokalizacji bo ja mieszkam w tych okolicach więc większość miejscówek znam:P
    Jeszcze alternatywą jest ten "pas" piasku na mapie który w wersji satelitarnej widać po lewej stronie powyżej waszego punktu zbiórki... 2 lata temu tam był organizowany off road, ale to też teren kopalni piasku z tym że tabliczek nie ma-no chyba że postawili też tam w tym roku.

Wczoraj zrobiliśmy rozpoznanie terenu i zdjęcia. Żadnych zakazów, tabliczek nie ma

No co Ty gadasz:> To gdzie wyście byli tzn w którym dokładnie miejscu??:>

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów